Yago
My Yago
navigation-menu

Hoe kan ik mijn Autoverzekering Berekenen ?

 • Een Autoverzekering Berekenen
 • Maak een Simulatie voor je Autoverzekering in 1 Minuut !
96%
van onze klanten bevelen ons aan nadat ze een schadegeval hebben gehad
🧮 Wil je weten wat jouw Autoverzekering Kost? Of wil je de verschillende aanbiedingen van Verzekeringsmaatschappijen Vergelijken? Yago helpt je

Wil je een autoverzekering berekenen bij verschillende verzekeringsmaatschappijen? Met Yago kan je een simulatie maken voor de premie van je autoverzekering. Wij kijken met jou naar de verschillende verzekeringsmaatschappijen en geven meer informatie over de voor-en nadelen van de verschillende autoverzekeringen.

Hoe berekent Yago je Autoverzekering ?

Yago is de eerste digitale verzekeringsmakelaar van België. Met ons sluit je een autoverzekering volledig online af. Wij hebben onderhandeld met verschillende verzekeringsmaatschappijen over de prijs van hun autoverzekering. Hierdoor kunnen wij voor elke klant de best passende autoverzekering vinden aan een voordelige prijs.

De Premie van je Autoverzekering in 6 Vragen

Dankzij de innovatie van Yago kan je de premie van je autoverzekering online berekenen. Wij hebben een nieuwe manier ontwikkeld waardoor je niet meer een twintigtal vragen moet beantwoorden om dan nog eens lang te moeten wachten op een offerte per mail. Bij ons kan je gratis en snel verschillende autoverzekeringen vergelijken aan de hand van 6 vragen:

 • Wat is het merk en model van de auto?
 • Is de auto nieuw?
 • Wat is het type brandstof?
 • Wat is het vermogen van de auto?
 • Hoeveel ongevallen heb je gehad in de laatste 5 jaar waarvoor je in fout was?
 • Wat is je leeftijd, je naam en je e-mailadres

Op basis van deze gegevens berekenen wij jouw autoverzekeringen in minder dan 1 minuut. Je zal een duidelijk en eenvoudige offerte krijgen met de beste aanbieding voor je autoverzekering. Wil je het ook proberen?

De Prijs van je Autoverzekering zelf Berekenen

Om de beste autoverzekering te vinden op de markt is het belangrijk dat je de verschillende autoverzekeringen vergelijkt. Dit was nooit zo gemakkelijk met Yago. Wij vergelijken niet enkel de prijs maar ook de verschillende waarborgen van je autoverzekering. Zo ben je zeker dat je een autoverzekering afsluit die je dekt voor al jouw risico's.

Er zijn verschillende websites die autoverzekeringen vergelijken zoals verzekeringen.be, berekenen-autoverzekering.be, enz. Wat heeft Yago dan te bieden? Wij berekenen niet enkel je autoverzekering maar wij begeleiden je ook van A tot Z in je autoverzekeringen. Wij kunnen als onafhankelijk verzekeringsmakelaar advies geven over de verschillende autoverzekeringen. Onze experts zijn elke dag beschikbaar voor al je vragen. We helpen je online een autoverzekering af te sluiten en we zijn er om je te begeleiden als je schadegeval wilt indienen of als je de autoverzekering wilt opzeggen of veranderen.

Waarom verschilt de Prijs van een Autoverzekering ?

De premie van een autoverzekering kan verschillen. Een verzekeringsmaatschappij berekent je premie van jouw autoverzekering aan de hand van:

 • Je leeftijd
 • Je woonplaats
 • De leeftijd van je auto
 • Het vermogen van je auto
 • Het merk en model van je auto
 • Het verbruik en de brandstof van je auto
 • Het aantal kilometers dat je aflegt per jaar
 • Je schadeverleden en ervaring als bestuurder
 • De waarborgen die je afsluit

Berekenen Autoverzekering: Wat zijn de verschillende waarborgen ?

Je kan verschillende waarborgen kiezen als je een autoverzekering afsluit. Deze waarborgen zijn beschermingen tegen bepaalde risico's die je wilt dekken. Elke waarborg bepaalt beschermt een risico maar komt dus ook met een bepaalde prijs. Voor een autoverzekering kan je in het algemeen 5 verschillende waarborgen afsluiten:

 • De burgerlijke aansprakelijkheid: Dit is de wettelijk verplichte autoverzekering. Ze komt tussen voor de materiële en lichamelijke schade die je aan derden kan veroorzaken.
 • De rechtsbijstand: Zij verdedigt je belangen. Yago raadt altijd aan een rechtsbijstand af te sluiten. Ze is immers de verzekering voor een efficiënt en snel schadebeheer. Het komt tussen voor de mogelijkse gerechtskosten, minnelijke schikking, kosten van de onderhandelingen, enz.
 • De bestuurdersverzekering: Als bestuurder loop je altijd het risico gewond te geraken als je met de auto rijdt. De bestuurdersverzekering zal alle kosten voor zijn rekening nemen als je gewond geraakt. Ze betaalt de medische kosten, revalidatiekosten, enz. In sommige gevallen komt ze zelfs tussen voor arbeidsongeschiktheid en eventueel overlijden.
 • De omnium: De BA komt tussen voor de materiële en lichamelijke schade die je aan derden veroorzaakt. Maar wat met de materiële schade van je eigen auto? Dit risico kan je dekken met de waarborg omnium.
 • De bijstand: zal de kosten op zich nemen voor de pechverhelping als je met de auto in panne valt. Sommige verzekeringsmaatschappijen voorzien ook een vervangwagen als de herstelling van je auto te lang duurt.
 

Yago helpt je gratis jouw autoverzekering te berekenen. Daarnaast kan je genieten van het advies van een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Je wordt begeleid van A tot Z voor je autoverzekering. Wil je ook een autoverzekering berekenen?

Auteur van het artikel

Andreas Stryckers
Verzekeringsexpert

Onze +8000 klanten vinden ons geweldig

96% van onze klanten beval Yago aan in 2021

Marc

24 Maart 2021
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door.
💪💪👋👋

Ann

7 Juni 2021
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Antoine

9 November 2021
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Jan

22 September 2020
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Julie

18 Augustus 2021
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Christopher

22 0ktober 2021
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯%

Damien

30 Novembre 2021
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Nathan

15 Februari 2022
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Nadia

4 Oktober 2021
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Philippe

3 Novembre 2021
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Bruno

19 Janvier 2022
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.