Yago
My Yago
navigation-menu

Een Offerte voor je Autoverzekering: Alles om jouw verzekering goed te Vergelijken!

  • Een Gratis Offerte voor je Autoverzekering
  • Bereken je Autoverzekering in enkele klikken
96%
van onze klanten bevelen ons aan nadat ze een schadegeval hebben gehad
Wil je een Offerte voor je Autoverzekering? 📊 Maak een Simulatie en Bereken de Prijs van je Autoverzekering Online met Yago. Gratis Offerte Online

Ben je op zoek naar een nieuwe autoverzekering? Wil je graag een gratis online offerte? Dan ben je op de juiste plek. Bij Yago kan je online gratis en vrijblijvend een simulatie maken voor je autoverzekering. Je krijgt niet enkel online een offerte maar je kan ook online je autoverzekering afsluiten.

Simulatie en Offerte voor mijn Autoverzekering

Wanneer je op zoek bent naar de beste autoverzekering is het belangrijk dat je de verschillende autoverzekeringen vergelijkt. Dit gaat het gemakkelijkst met een simulatie waarbij je in één keer verschillende autoverzekeringen vergelijkt.

Met Yago kan je de offertes van verschillende autoverzekeringen in één oogopslag vergelijken. Met onze simulatie kan je alle prijzen en waarborgen bij verschillende verzekeraars kan vergelijken.

De Autoverzekering Offerte: Wat is een Waarborg?

Een autoverzekering bestaat uit verschillende waarborgen. Elke waarborg is een een bescherming die je tegen een specifiek risico dekt. Zo heb je de burgerlijke aansprakelijkheid (BA), rechtsbijstand, omnium. Elk van deze waarborgen heeft een unieke bescherming. Als je een autoverzekering vergelijkt is het niet enkel belangrijk de prijs te vergelijken. De waarborg en dus de dekking tegen een bepaald risico kan ook verschillen.

Vergelijking van verschillende Offertes voor je Autoverzekering in België

Om je een idee te geven over de verschillende prijzen van een autoverzekering hebben wij een simulatie gemaakt bij verschillende verzekeringsmaatschappijen:

  1. Een vrouw van 45 jaar is woonachtig in Waals-Brabant. Ze rijdt met een Volkswagen Golf en heeft al meer dan 20 jaar een rijbewijs. In de laatste 5 jaar heeft ze geen enkel ongeval gehad
Verzekeraar BA Mini-Omnium Full Omnium
Aedes € 355 € 272 € 680
Allianz € 718.07€ - € 896.38
AXA € 891.21 - € 933.24
Baloise € 798.53 - € 974.56
Corona Direct € 216.04 € 381.16 € 744.51
Ethias € 327.20 € 547.29 € 924
ING € 272.54 € 160.02 € 537.74
Vivium € 285.18 € 386.70 € 727.96
  1. Een man van 37 jaar is woonachtig in Brussel. Hij rijdt met een Renault Clio en heeft al 17 jaar rijbewijs. Hij heeft 3 jaar geleden een ongeval gehad waarvoor hij in fout was
Verzekeraar BA Mini-omnium Full Omnium
Aedes - - -
Allianz € 992.77 - € 1295.37
AXA € 554.34 - € 848.90
Baloise - - -
Corona Direct € 311.85 € 569.78 € 1132.28
Ethias € 441.91 € 476.30 € 931.40
ING € 1045.27 € 994.85 € 2110.27
Vivium - - -
 

Als je een ongeval hebt gehad in de laatste 5 jaar waarvoor je in fout was, zal de premie van je autoverzekering stijgen. Vergeet dit zeker niet te vermelden in je simulatie.

De 2 voorbeelden tonen de verschillen van een offerte voor een autoverzekering. Ben je benieuwd hoe de offerte van jouw autoverzekering eruit ziet?

Hoe krijg ik Online een Offerte voor de Verzekering van mijn Auto?

Yago heeft als eerste digitale verzekeringsmakelaar in België een eigen platform ontwikkeld. Hierbij is het mogelijk om offertes van verschillende autoverzekeringen online te vergelijken. Het is niet meer noodzakelijk om een vragenlijst van een twintigtal vragen in te vullen en dan te wachten op een mail met een offerte. Deze kan je nog verder verfijnen door andere bijkomende vragen te beantwoorden.

Je kan met onze simulatie niet alleen online een offerte voor je autoverzekering vinden, je kan deze autoverzekering ook direct volledig online afsluiten. Om jouw verzekering af te sluiten moet je alleen maar foto's van de gevraagde documenten opsturen en kan je meteen online jouw overeenkomst ondertekenen. Gedaan met al dat papierwerk! Met Yago sluit je een autoverzekering 100% online af.

Wat zijn de voordelen van een Online Autoverzekering Offerte?

Als je autoverzekeringen online vergelijkt, vind je niet enkel de goedkoopste optie. Je kan ook de verschillende dekkingen vergelijken. Wij vergelijken niet enkel de prijs maar ook de waarborgen van verschillende autoverzekeringen. Zo vind je een autoverzekering die volledig bij je past. Wil je het ook proberen?

 

Met Yago vind je de offerte van je autoverzekering online. Wij gaan met jou op zoek naar de autoverzekering die het best past bij jou behoeften en budget.

Auteur van het artikel

Andreas Stryckers
Verzekeringsexpert

Onze +8000 klanten vinden ons geweldig

96% van onze klanten beval Yago aan in 2021

Marc

24 Maart 2021
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door.
💪💪👋👋

Ann

7 Juni 2021
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Antoine

9 November 2021
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Jan

22 September 2020
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Julie

18 Augustus 2021
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Christopher

22 0ktober 2021
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯%

Damien

30 Novembre 2021
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Nathan

15 Februari 2022
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Nadia

4 Oktober 2021
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Philippe

3 Novembre 2021
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Bruno

19 Janvier 2022
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.