Yago
My Yago
navigation-menu

Alle Informatie over de ING Autoverzekeringen

  • Een ING Autoverzekering
  • Bereken je Autoverzekering in 1 minuut
96%
van onze klanten bevelen ons aan nadat ze een schadegeval hebben gehad
Je wilt een ING Autoverzekering voor je Nieuwe Auto 🚘? Hier vind je alle informatie over de ING Autoverzekering. Bereken je Autoverzekering met Yago

Op zoek naar meer informatie over ING autoverzekeringen? Je bent op de juiste plaats. Wij leggen de ING autoverzekering voor je uit. Wil je een autoverzekering berekenen? Maak een simulatie voor jouw autoverzekering tussen de verschillende verzekeringsmaatschappijen samen met Yago.

Je bent niet de enige die op zoek gaat naar de ING autoverzekeringen. ING is bekend in zowel de bankwereld als verzekeringswereld. Ze verkopen hun verzekeringen in verschillende Europese landen.

 

In dit artikel leggen we de ING autoverzekeringen uit. Hier vind je meer informatie over:

  • De waarborgen van een ING autoverzekering
  • Hoe je een ING autoverzekering afsluit
  • Hoe je ING contacteert

Wat zijn de Waarborgen van ING Autoverzekeringen?

Zoals elke autoverzekering, kan je bij de ING autoverzekering ook verschillende waarborgen afsluiten. Omdat deze verschillen bij elke verzekeringsmaatschappij, gaan we je de waarborgen van de ING autoverzekering zo duidelijk mogelijk uitleggen.

ING Autoverzekeringen: De Burgerlijke Aansprakelijkheid

De burgerlijke aansprakelijkheid is het wettelijk verplichte minimum van een autoverzekering. Deze basiswaarborg komt tussen voor de lichamelijke en materiële schade van derden die je kan veroorzaken tijdens een ongeval waarvoor je in fout bent. Ze komt ook tussen voor de schade van de passagiers in de auto.

Bij de ING autoverzekering bevat de burgerlijke aansprakelijkheid ook een waarborg Service bij Schade. Deze komt tussen voor de bijstand na een ongeval in België.

Let op: De burgerlijke aansprakelijkheid komt enkel tussen voor de schade die je aan derden veroorzaakt. Ze komt niet tussen voor jouw materiële en lichamelijke schade.

ING Autoverzekeringen: De Rechtsbijstand

De rechtsbijstand van ING neemt alle kosten op zich voor het verdedigen van jouw belangen. Ze komt tussen voor advocaatkosten, gerechtskosten, enz. Bijvoorbeeld: Als na een ongeval een expertise wordt uitgevoerd en de prijs van je auto wordt te laag ingeschat, kan je met de rechtsbijstand een tegenexpertise aanvragen.

ING Autoverzekeringen: De Mini-Omnium

De mini-omnium is een bescherming voor de materiële schade aan je auto. Ze komt tussen voor verschillende onverwachte gebeurtenissen die je auto kunnen beschadigen zoals:

  • Glasbreuk
  • Diefstal
  • Brand
  • Hagel

Als je deze bescherming verder wilt uitbreiden kan je een Omnium afsluiten.

ING Autoverzekeringen: De Omnium

De Omnium van ING bevat dezelfde waarborg als de mini-omnium maar wordt verder uitgebreide naar de schade aan je auto waarvoor je zelf in fout bent. Bijvoorbeeld de schade aan je auto na een ongeval waarvoor je in fout was, als je tegen een boom rijdt, enz.

ING Autoverzekeringen: De Bestuurdersverzekering

Een bestuurdersverzekering is een waarborg die de bestuurder zelf verzekert. Als je verwondingen oploopt na een ongeval waarvoor je in fout was, zal de verzekering de medische kosten betalen. Daarnaast zal ze ook tussenkomen in geval van loonsverlies door arbeidsongeschiktheid na een ongeval, of bij een eventueel overlijden.

ING Autoverzekeringen: De Bijstand

In de basiswaarborg van een ING autoverzekering zit altijd een Service bij Schade. Deze komt tussen voor de bijstand na een ongeval in België. Maar je kan ook de optionele waarborg bijstand pech afsluiten voor het binnen- en buitenland. Ze verleent bijstand na pech of ongeval in zowel België als het buitenland.

ING Autoverzekeringen: Premiebescherming

Bij de ING Autoverzekering bestaat er ook een waarborg Premiebescherming na schade. Deze waarborg zorgt er voor de je premie niet stijgt na een ongeval waarvoor je in fout was.

Waar sluit ik een ING Autoverzekering af?

Als u een ING autoverzekering wilt afsluiten, kan dit via de website van ING. Je kan ook altijd naar een ING kantoor gaan.

Wil je een ING autoverzekering vergelijken met verschillende andere autoverzekeringen op de markt? Dit kan met Yago. Je kan eenvoudig en snel je autoverzekeringen berekenen online. In 1 minuut vind je een verzekering die bij je past.

Hoe Contacteer ik ING Autoverzekeringen?

Als je ING wilt contacteren voor autoverzekeringen kan je dit doen in een van de vele kantoren over heel België. Ze zijn ook bereikbaar op het nummer +32 2 464 60 01

Auteur van het artikel

Andreas Stryckers
Verzekeringsexpert

Onze +8000 klanten vinden ons geweldig

96% van onze klanten beval Yago aan in 2021

Marc

24 Maart 2021
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door.
💪💪👋👋

Ann

7 Juni 2021
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Antoine

9 November 2021
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Jan

22 September 2020
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Julie

18 Augustus 2021
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Christopher

22 0ktober 2021
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯%

Damien

30 Novembre 2021
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Nathan

15 Februari 2022
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Nadia

4 Oktober 2021
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Philippe

3 Novembre 2021
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Bruno

19 Janvier 2022
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.