Yago ex-Seraphin
My Yago

Hoe Sluit ik Online een Brandverzekering af met Yago?

 • Online je Brandverzekering Afsluiten
 • Maak een Simulatie in enkele klikken!
96%
van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval
Wil je Online een Brandverzekering afsluiten 🧯 ? Maak een Simulatie en sluit je Brandverzekering 100% online af met Yago

Op zoek naar de juiste brandverzekering voor je woning? Wil je de beste brandverzekering aan een uitstekende prijs?

Met Yago kan je de een brandverzekering online vergelijken en afsluiten. Maak een simulatie en ontdek de verschillende brandverzekeringen!

Krijg Gratis een Offerte voor je Brandverzekering Online

Het is niet altijd gemakkelijk een betrouwbare offerte te vinden voor je brandverzekering online. Er zijn verschillende vergelijkers die je een idee kunnen geven voor de prijs van je brandverzekering maar deze zijn niet altijd nauwkeurig. Met je digitale verzekeringsmakelaar weet je direct hoeveel je exact moet betalen voor je brandverzekering. Je kan online een simulatie maken en snel een uitstekende offerte vinden voor je brandverzekering.

Je Online Aanvraag voor een Brandverzekering

Yago heeft als ambitie al haar diensten online aan te bieden. Je hoeft geen afspraak meer te maken met je verzekeringsmakelaar om je brandverzekering af te sluiten. Dankzij de hedendaagse technologie is het mogelijk de verzekering te digitaliseren.

Om online een aanvraag in te dienen voor een brandverzekering, moet je enkele eenvoudige vragen beantwoorden over je woning. Het duurt maar 5 minuten om deze vragen te beantwoorden.

Dankzij jouw antwoorden kunnen wij de beste aanbiedingen voor je vergelijken. Wij gaan op zoek bij al onze partnerverzekeraars naar de beste offertes voor een brandverzekering zodat jij een kwalitatieve brandverzekering kan afsluiten.

De Brandverzekering Telefonisch afsluiten

Bij Yago vinden wij het belangrijk dicht bij de klanten te staan. Daarom zijn wij iedere dag beschikbaar voor alle vragen over je verzekeringscontracten per telefoon op 02 808 11 78 of per mail op [email protected]

Als je een simulatie hebt gemaakt voor je brandverzekering online, zal één van onze verzekeringsexperts met jou de verschillende woningverzekeringen bekijken. Dankzij onze samenwerking met verschillende verzekeraars en onze kennis kunnen wij je de beste aanbiedingen van de markt voorstellen.

Welke gegevens zijn noodzakelijk om Online mijn Brandverzekering Af te Sluiten?

Heb je geen zin in al die administratieve taken? Yago zorgt ervoor dat je geen stapels papierwerk hebt. Wij vragen enkel de noodzakelijk gegevens om een brandverzekering af te sluiten.

Om een brandverzekering af te sluiten stellen wij de volgende vragen:

 • Ben je eigenaar, huurder of verhuurder?
 • Wat is het adres van de woning?
 • Voor wat wordt de woning gebruikt? (Zijn er appartementen, bureaus,...)
 • Heb je een lift?
 • Hoe oud is het gebouw?
 • Welk type constructie?
 • Heb je zonnepanelen?
 • Wil je een huis of een appartement verzekeren?
 • Wat is de oppervlakte van je woning?
 • Welke ruimtes zijn er (badkamer, living, bureau, enz.)
 • Heb je een garage, een kelder of een tuin?
 • Is er een lening verbonden aan de woning?

Je kan deze vragen beantwoorden door het juiste vakje aan te vinken. Het is dus niet noodzakelijk alle details van de woning handmatig in te vullen.

Hoe vind ik een Goedkope Brandverzekering Online?

Om de beste goedkope brandverzekering online te vinden moet je als eerste je behoeften formuleren door de verschillende waarborgen te selecteren waarvoor je jezelf wilt beschermen. De prijzen tussen de verschillende verzekeringsmaatschappijen verschillen niet heel veel maar we hebben wel een paar tips:

 • Vind de beste brandverzekering online door te vertrouwen op de expertise van je verzekeringsmakelaar Yago.
 • Sluit verschillende verzekeringen af bij dezelfde verzekeraar. Zo kan je vaak een korting krijgen op de verschillende verzekeringen. Je verzekeringsmakelaar zal je oude verzekeringscontracten voor jou opzeggen.
 • Concentreer je op de essentiële waarborgen: Sluit enkel een waarborg af voor risico's waartegen je jezelf wilt beschermen.

Vergeet zeker niet te vragen naar de vrijstelling en het vergoedingsplafond. Sommige brandverzekeringen zijn zeer goedkoop maar hebben een hogere franchise of te lage vergoedingsplafonds.

Als je een diefstal verzekering afsluit kan je jezelf voor een lager bedrag verzekeren. Wat ben je met een diefstalverzekering voor € 15.000 voor juwelen als je juwelen hebt van € 4000.

Hoe kan ik me goed Verzekeren met een Brandverzekering Online?

Wij geven nog enkele adviezen zodat je goed verzekerd bent met je brandverzekering:

 • Maak gebruik van een evaluatierooster die voorzien wordt door je makelaar. Zo ben je zeker dat je voor het juiste bedrag verzekerd bent.
 • Breng je verzekeringsmakelaar op de hoogte als je wijzigingen aanbrengt in de woning. Deze hebben mogelijk een invloed op de waarde van de woning.
 • Maak een inventaris van wat je bezit en de waarde. Zo kan je de inhoud voor het juiste bedrag verzekeren.
 • Neem regelmatig foto's van de woning. Deze kunnen een bewijs zijn voor de staat van de woning voor de schade.
 

Met je digitale verzekeringsmakelaar heb je alle adviezen en sluit je eenvoudig jouw verzekeringen online af. Wij vergelijken je de brandverzekeringen en begeleiden je bij alle stappen van het verzekeringsproces. Van het afsluiten van de verzekering tot het schadebeheer.

Auteur van het artikel

Tanguy Bocquet
Cofounder & co-CEO

Onze +9000 klanten vinden ons geweldig

96% van onze klanten beval Yago aan in 2021

Marc

24 maart 2022
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Ann

7 juni 2021
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Antoine

9 november 2021
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Jan

22 september 2020
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Julie

18 augustus 2021
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Christopher

22 oktober 2021
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Damien

21 september 2022
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Nathan

15 februari 2022
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Nadia

4 oktober 2021
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Philippe

3 november 2021
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Bruno

14 april 2022
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.