Yago ex-Seraphin
My Yago

Een Brommer Verzekering Online Afsluiten: Hoe doe je dat?

 • Gratis Simulatie en Offerte
 • Volledig Online je Brommer Verzekeren
96%
van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval
🛵 Sluit je Brommer Verzekering Volledig Online af. Doe een Simulatie met Yago en vind de Brommerverzekering die bij je past

Je hebt een brommer om je sneller te verplaatsen in de stad? En je wilt weten hoe je een brommerverzekering moet afsluiten? Je bent op de juiste plek! Met Yago kan je gemakkelijk en snel online jouw brommer verzekeren. Je kan een simulatie maken in minder dan 1 minuut en een verzekering vinden die bij jou past.

Welke Brommer Verzekering Afsluiten?

Yago werkt samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Na het vergelijken en onderhandelen met verschillende maatschappijen, kan Yago de formules kiezen die het best bij de klant passen. De meeste verzekeringsmaatschappijen bieden 5 waarborgen die je kan kiezen:

 • De burgerlijke aansprakelijkheid: Deze waarborg komt tussen als je schade veroorzaakt aan derden. Dit is de wettelijk verplichte verzekering.
 • De bestuurdersverzekering: Deze waarborg komt tussen in geval van lichamelijke schade van de bestuurder na een ongeval.
 • De rechtsbijstand: Dit is de waarborg die geadviseerd wordt door Yago. Ze is de verzekering voor een goed schadebeheer. Ze dekt de kosten als er een geschil is tussen jou en de tegenpartij. Ze betaalt de tegenexpertise, dekt de juridische kosten, enz. -De omnium verzekering: Er zijn twee verschillende omnium waarborgen. De mini omnium die de materiële schade dekt in geval van brand, natuurrampen, glasbreuk of een aanrijding met een dier. Een full omnium breidt de mini omnium uit naar de materiële schade veroorzaakt door diefstal, poging tot diefstal en een ongeval waarvoor je in fout bent.
 • Bijstand : Dit is waarborg die gaat tussen komen wanneer je een defect hebt met je brommer en getakeld moet worden.
 

__Let op! : __Elke klasse van brommers wordt beschouwd als een motorfiets. Het dragen van een helm is verplicht. Ook voor brommers of bromfietsen van klasse A.

Wat heb ik nodig om Online mijn Brommer te Verzekeren?

Om een brommer verzekering af te sluiten met Yago heb je de volgende documenten nodig:

 • Een rijbewijs.
 • Een identiteitskaart.
 • Het inschrijvingsbewijs van je brommer of de aanvraag tot inschrijving als je brommer nieuw is.
 • De factuur van jouw brommer en eventueel het aankoopbewijs van een alarm als je een omnium wenst.
 • Soms kan er gevraagd worden enkele foto's te nemen van je brommer in geval van een omnium.

Brommer Verzekeringen Vergelijken

Bij Yago kan je een simulatie maken voor je brommerverzekering. Hierna krijg je een offerte zonder aankoopverplichting voor de formule die jij kiest en als de offerte jou bevalt kan je volledig online je brommer laten verzekeren. Simpel!

Meer en meer belgen vragen een offerte voor hun brommerverzekering online aan. En ze hebben geen ongelijk! Er zijn drie belangrijke redenen om je verzekeringen online te vergelijken:

 1. De prijs van je motorverzekering kan elk jaar veranderen in functie van je schadeverleden. Het kan geen kwaad je huidige verzekering te vergelijken met andere brommerverzekeringen.
 2. Er zijn een twintigtal bekende verzekeraars waarbij je een brommer verzekering kan afsluiten. Het is onmogelijk om de prijzen van alle verzekeraars te bekijken.
 3. Van tijd tot tijd passen verzekeringsmaatschappijen hun algemene voorwaarden aan. Soms kan je door te veranderen van verzekeraar beter gedekt zijn voor dezelfde prijs.

Simulatie van je Brommer Verzekering

Met Yago kan je gratis een simulatie maken van je brommerverzekering. Wij gaan op zoek naar de brommerverzekering die het best bij je past! Wij vergelijken aanboden van alle belgische verzekeraars zoals Baloise, Axa, Corona direct, Vivium, ... Je hoeft slechts 8 eenvoudige vragen in te vullen en je krijgt de offertes die het best bij je passen. Al meer dan 35.000 motorrijders deden een simulatie op de website van Yago.

Wat staat er in de Offerte van je Brommerverzekering?

Na een simulatie voor je motorverzekering krijg je offertes te zien. Wat staat er precies in zo'n offerte:

 • De exacte prijs van de aanbieding met alle waarborgen die je zou willen afsluiten.
 • De uitgebreide details van al je dekkingen.

Soms kan het mogelijk zijn dat in functie van je leeftijd en je motor bepaalde waarborgen niet beschikbaar zijn. Je kan een aanbieding ontvangen per mail, maar je kan ook met één van onze experts bellen op het nummer +32 2 808 14 00 of je kan gratis een afspraak maken om gebeld te worden door één van onze experts op een moment naar keuze.

 

Met Yago kan je eenvoudig en snel een simulatie maken online. Je kan zelfs volledig je verzekering online afsluiten. Zelfs je handtekening kan je online doen! Vaarwel papierwerk!

Auteur van het artikel

Andreas Stryckers
Verzekeringsexpert

Onze +9000 klanten vinden ons geweldig

96% van onze klanten beval Yago aan in 2021

Marc

24 maart 2022
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Ann

7 juni 2021
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Antoine

9 november 2021
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Jan

22 september 2020
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Julie

18 augustus 2021
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Christopher

22 oktober 2021
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Damien

21 september 2022
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Nathan

15 februari 2022
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Nadia

4 oktober 2021
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Philippe

3 november 2021
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Bruno

14 april 2022
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.