Yago
My Yago
navigation-menu

Hoe vind ik een Goedkope Motorverzekering?

 • Simulatie Online in minder dan 1 Minuut
 • Gratis Prijs en Offerte
96%
van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval.
Ben je op zoek naar de Goedkoopste Motorverzekering ? Hier vind je de belangrijkste Informatie. 📊 Simuleer je Prijs Online !

Ben je op zoek naar een voordelige motorverzekering? Een motorverzekering is noodzakelijk als je veilig de weg op wilt, maar het lijkt soms veel te duur. Met Yago, de eerste digitale makelaar van België, kan je de prijzen van verschillende motorverzekeringen vergelijken en de formule kiezen die het best bij je past.

Alle verzekeringsmaatschappijen bieden verschillende verzekeringscontracten aan tegen verschillende prijzen. Yago werkt met verschillende maatschappijen die gespecialiseerd zijn in motorverzekeringen. Zo heeft ze één van de beste goedkope motorverzekeringen van de markt. Je kan een formule vinden die aangpast is aan jouw behoeften en je budget.

 

In dit artikel vind je meer informatie over:

      
 • Hoe je een goedkope motorverzekering vindt.
 • Waar je op moet letten als je een motorverzekering kiest.
 • Een vergelijking van de prijzen.
 • De prijs van een Motorverzekering bij Yago.

Hoe vind ik de Goedkoopste Motorverzekering van België met een Volledige Dekking?

Er zijn in België verschillende verzekeringsmaatschappijen die goedkope motorverzekeringen aanbieden. Elke maatschappij heeft verschillende verzekeringscontracten met verschillende waarborgen. Dit maakt het soms moeilijk om de verschillende motorverzekeringen te vergelijken. Hiervoor heeft Yago verschillende tools ontwikkeld die voor je op zoek gaat naar een goedkope motorverzekering die volledig bij je past. Hieronder vind je een lijst met de waarborgen die je terug vindt op de verschillende verzekeringscontracten.

 • De burgerlijke aansprakelijkheid dekt je voor alle schade die je aan derden veroorzaakt. Dit is de wettelijke verplichte verzekering.
 • Een omnium dekt je voor alle materiële schade veroorzaakt aan je motor door diefstal, brand, natuurrampen enz.
 • De bestuurdersverzekering is een bescherming voor de bestuurder. Het dekt de lichamelijke schade die de bestuurder van de motor kan oplopen.
 • Motorbijstand komt tussen als je met pech staat in geval van een mechanisch defect.
 • Rechtsbijstand betaalt de kosten in geval van een juridisch probleem of voor het schadebeheer.

Enkel de burgerlijke aansprakelijkheid is wettelijk verplicht. Dit is verplicht om alle bestuurders te beschermen. De andere waarborgen zijn niet verplicht maar worden wel sterk aangeraden. De verzekeringen zijn er om je te vergoeden in geval van schade.

Hoe wordt de Prijs Berekend van een Goedkope Motorverzekering?

Wat maakt sommige motorverzekeringen zo goedkoop? Er zijn verschillende factoren die de prijs van jouw motorverzekering beïnvloeden.

Wat bepaalt de Prijs van mijn Motorverzekering?

De prijs van een motorverzekering varieert en is in het algemeen afhankelijk van 4 factoren:

 • De leeftijd van de motor.
 • De cilinderinhoud van de motor.
 • De waarde van de motor.
 • De ervaring van de bestuurder.

De prijs van een Motorverzekering bij Yago hangt niet af van de cilinderinhoud (motor van meer dan 125cc). Er is geen verschil in prijs op basis van cilinderinhoud.

Je kan de prijzen dankzij Yago in minder dan 1 minuut online vergelijken. Verkrijg nu een gratis offerte.

De Voordelen van een Verzekeringsmakelaar

Een directe verzekeraar heeft niet de voordelen van een verzekeringsmakelaar. In geval van een probleem word je niet begeleid dor een onafhankelijk persoon. Een verzekeringsmakelaar blijft van het begin tot het einde aan jouw zijde om je te helpen.

Yago heeft met verschillende verzekeringsmaatschappijen onderhandeld om zo goedkope motorverzekering te krijgen. Je kan met ons een simulatie maken door 6 vragen in te vullen. Yago zal je dan verschillende formules geven waaruit je kan kiezen. Bij elke formule krijg je onafhankelijk advies. Zo kan je een goedkope motorverzekering vinden die het best bij jou past!

Maak je Motorverzekering Goedkoop: Tot € 1000 Goedkoper met Yago

De klanten van Yago, met een omnium zonder een combinatie van hun Motorverzekering, zijn € 100 tot € 1000 korting goedkoper uit op hun motorverzekering. Hoe groter de cilinderinhoud, hoe voordeliger de motorverzekering. Dit kan ook voor jou als je een omnium verzekering hebt in België.

Als je op zoek gaat bij meerdere directe online verzekeraars dan kan het lang duren voordat je 2 of drie verschillende offertes hebt. Met Yago kan je in enkele klikken verschillende motorverzekeringen van verschillende maatschappijen vergelijken. Wij vinden voor jou de motorverzekering die het best bij jou past.

Een Combinatie van de Auto en Motorverzekering

Er bestaat ook een combinatie verzekering voor een auto en een motor. Hiermee dek je jouw auto en jouw motor. Dit centraliseert het beheer van je verzekeringscontracten en je geniet bovendien van een goedkopere motorverzekering als je beide verzekeringen combineert.

 

Met Yago kan je een simulatie maken van jouw motorverzekering. Je hoeft slechts 6 vragen in te vullen en je kan direct jouw prijs simuleren. Je krijgt een gratis offerte per mail of je kan een vrijblijvende [afspraak maken](https://een-expert-belt-u.youcanbook.me) met één van onze experten voor onafhankelijk advies. Met ons vind je de verzekering die het best bij je past!

Auteur van het artikel

Andreas Stryckers
Verzekeringsexpert

Onze +8000 klanten vinden ons geweldig

96% van onze klanten beval Yago aan in 2021

Marc

24 maart 2022
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Ann

7 juni 2021
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Antoine

9 november 2021
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Jan

22 september 2020
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Julie

18 augustus 2021
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Christopher

22 oktober 2021
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Damien

30 november 2022
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Nathan

15 februari 2022
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Nadia

4 oktober 2021
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Philippe

3 november 2021
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Bruno

14 april 2022
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.