Yago
My Yago
navigation-menu

Hoe uw Motorverzekering vergelijken ? Waar u op moet letten !

  • Motorverzekeringen vergelijken
  • Alle informatie bij Yago: De beste Motorverzekering op de markt
96%
van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval.
Wilt u Motorverzekeringen Vergelijken ? 🔍 Vergelijk nu met Yago Verzekeringen van meerdere maatschappijen

Om de beste verzekering op de markt te kiezen, moet men een motorverzekering vergelijken met de andere verzekeringen die er zijn op de markt.

Met Yago was het nog nooit zo gemakkelijk. U kan eenvoudig en snel online motor verzekeringen vergelijken in minder dan 1 minuut! Deze simulator vergelijkt voor uw profiel de beste verzekeraars op de markt.

De Tarieven van Motorverzekeringen Vergelijken

Om u een helder beeld te geven, zijn wij verschillende offertes van motorverzekeringen gaan vergelijken.
Bv. Voor een persoon van 35 jaar oud wonende in Brussel met een motor van 300cc.

Ethias Yago Touring
Burgerlijke aansprakelijkheid 425€ 250€ 268€
Rechtsbijstand 29€ 65€ 46€
Bestuurdersverzekering 65€ 80€ 75€

Waar moet u op letten wanneer u Motor Verzekeringen Vergelijkt ?

Hierzijn 5 belangrijke dingen die u moet weten voor u een verzekering kiest. U kan ook online een simulatie maken met Yago in 1 minuut !

Vergelijk de Waarborgen van de Motorverzekering

De meeste gebruikers gaan als eerste reflex meestal de prijs vergelijken. Maar natuurlijk is het ook belangrijk om naast de prijs ook de verschillende voorgestelde waarborgen te vergelijken. Bent u gedekt wanneer u zelf gewond geraakt ? Of als een van uw familieleden gewond geraakt terwijl u met de motor rijdt ? Is uw uitrusting ook gedekt door uw verzekering ? Bent u zeker dat u gedekt bent door uw verzekering als u uw motor gebruikt voor een levering zoals Ubereats, deliveroo enz?

Het Schadebeheer van uw Motorverzekering

Het is ook belangrijk te weten hoe snel een verzekeringsmaatschappij gaat tussenkomen in geval van schade. Stuurt de verzekeringsmaatschappij snel een expert naar de garage ? Moet u niet te lang wachten op uw vergoeding ? Wat is de kwaliteit van het schadebeheer ?

Informeer u over de Franchises

Als u een omnium wenst, vergelijk dan zeker ook de verschillende franchises. Heeft u gekeken naar voorgestelde afschrijving in uw contract ? De juiste degressiviteit is belangrijk in geval van een totale schade.

Materiële Schade: Vergelijk de Motorverzekering goed

U moet er op letten dat u geen appelen met peren gaat vergelijken ! Er zijn verzekeraars die de waarborg materiële schade niet opnemen in hun verzekeringscontract. Dit is bijvoorbeeld het geval bij Ethias en Touring die enkel een mini-omnium aanbieden. Hierbij is materiële schade die u zelf veroorzaakt niet gedekt.

Verwissel de Belgische en Nederlandse Vergelijkers niet

Let er zeker op dat u verzekeringen vergelijkt op een belgische vergelijker. U kan natuurlijk een vergelijking doen op een nederlandse site maar u gaat geen verzekeringscontract kunnen afsluiten als uw domicilie in België staat. U kan best uw motorverzekering vergelijken op een Belgische site zoals Yago.

6 Vragen om uw Motorverzekering te Vergelijken

Yago, de eerste digitale makelaar van België, heeft een nieuwe manier ontwikkeld om een motor verzekering te vergelijken. U hoeft niet meer tientallen vragen in te vullen en te wachten op een offerte per mail om uiteindelijk uw prijs te weten te komen.

U hoeft slecht 6 vragen over uzelf en uw motor in te vullen en Yago vergelijkt voor u de verschillende verzekeringen. U krijgt een duidelijke en eenvoudige offerte. U kan zelf het pakket kiezen met de waarborgen die het best bij u passen. Dit alles terwijl Yago u gratis en onafhankelijk advies geeft.

Hoe vergelijkt Yago uw Motorverzekering ?

Yago heeft hiervoor de moeilijkste maar meest innovatieve weg genomen. Om de beste motor en brommer verzekeringen te bekomen heeft Yago onderhandelt met 4 grote spelers op de markt: Baloise, P&V, AEDES en Vander Haegen. Zo heeft Yago een van de beste motorverzekeringen op de markt kunnen bekomen ! Yago heeft voor deze verzekeringen gekozen om u de beste bescherming te bieden aan een uitstekende prijs.

Is een Digitale Makelaar beter dan een Verzekeringen Vergelijker ?

Een online vergelijker vergelijkt zoals uw makelaar verschillende verzekeringen online. Echter een makelaar is er ook om u na de aankoop van uw verzekering te begeleiden. Een vergelijker wilt voor u een goedkope motorverzekering vergelijken maar let er niet op of de verzekeringen u volledig dekken of goed terug betalen. Het voornaamste doel van een vergelijker is de klant te informeren. Niet het waken en het controleren of de klant goed verzekerd is.

Yago, als digitale makelaar, heeft ervoor gekozen zijn tarieven en haar gegeven adviezen te digitaliseren. Dit alles om u als klant beter te helpen bij uw keuze. Voor elke klant voorziet Yago een zo volledig mogelijke lijst met verzekeringsoffertes. Ze heeft verschillende digitale manieren ontwikkeld om de beste motorverzekering te vinden. Wij zullen u zo goed mogelijk adviseren en u begeleiden in de verschillende stappen om uw motor te verzekeren. De prijs vergelijken is één ding maar de klant persoonlijk begeleiden en hun verzekering waarborgen in geval van een probleem, is het echte werk van Yago.

Vergelijk uw Motorverzekering : De Voordelen

U wilt niet enkel een goedkope motorverzekering vergelijken maar u wilt ook de beste waarborgen voor uw motor. Een vergelijker die enkel de prijs vergelijkt en niet kijkt naar de waarborgen kan u minder beschermende verzekering voorstellen.

Dankzij de tools van Yago vindt u de verzekering die het best past bij uw profiel en uw risico's. Het werk van Yago bestaat eruit niet enkel de verzekeringen voor u te vergelijken maar wij staan ook elke dag tot uw beschikking om te antwoorden op al uw vragen voor uw motorverzekering.

Innovatie om Goedkope Motorverzekeringen beter te Vergelijken

Yago heeft een expertensysteem dat haar toestaat voor elke klant de beste oplossing op de markt te vinden. Soms bestaat dit uit een combinatie van verschillende verzekeringen die beantwoord aan de vraag van de klant. Dit is voor elke klant, elk profiel ook verschillend. Het systeem van Yago is er voor gemaakt om de motorverzekering te vinden die het best bij u past.

 

Waar moet u opletten als u een verzekering zoekt.

      
  • Vergelijk de waarborgen
  • Vergelijk het schadebeheer
  • Vergelijk de franchises
  • Vergelijk geen appelen met peren
  • Gebruik een belgische vergelijker
  • __Vergelijk nu met Yago eenvoudig en snel een motorverzekering.__

Auteur van het artikel

Andreas Stryckers
Verzekeringsexpert

Onze +8000 klanten vinden ons geweldig

96% van onze klanten beval Yago aan in 2021

Marc

24 maart 2022
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Ann

7 juni 2021
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Antoine

9 november 2021
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Jan

22 september 2020
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Julie

18 augustus 2021
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Christopher

22 oktober 2021
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Damien

30 november 2022
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Nathan

15 februari 2022
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Nadia

4 oktober 2021
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Philippe

3 november 2021
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Bruno

14 april 2022
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.