Yago
My Yago

Yago, jouw digitale makelaar

Yago is de verzekeringsmakelaar die het beheer van uw verzekeringspolissen vereenvoudigt en u een snelle service biedt in geval van een schadeclaim.
Yago, jouw digitale makelaar
Autoverzekering
Woningverzekering
Motorverzekering
Levensverzekering
Verzekering voor ondernemers
Bedrijfsverzekering

Onze andere producten

Wij beschermen
al 23.000+ klanten!

In 2024, 97% van hen raadt ons aan na een schadegeval

Philippe

13 februari 2024
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Marine

24 april 2024
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Eric

23 april 2024
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Franck

23 mei 2024
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Elisa

2 februari 2024
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Sebastien

16 april 2024
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Stéphane

8 mei 2024
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Thomas

6 juni 2024
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Laurence

25 april 2024
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Kevin

16 februari 2024
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Georgeta

23 mei 2024
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.

Gegarandeerde gemoedsrust

Simpel

Yago vergelijkt de offertes van verschillende bedrijven in realtime en biedt producten aan die bij jouw behoeften passen.

Snel

Een enkele digitale interface om al je contracten te beheren en voor assistentie in geval van een ongeval

Aan je zijde

Een toegewijde klantenservice en deskundige adviseurs om je te helpen met je verzekeringen

Verzekerd in een handomdraai!

Geen gedoe meer, al je polissen in één klik. Wij vergelijken alle tarieven van de bekendste verzekeringsmaatschappijen. Zo kunnen we je het product aanbieden dat het beste bij je past.
Verzekeringsvergelijking

Experts tot je dienst

Hulp nodig? Op ons kan je altijd rekenen. Onze klantendienst reageert binnen de 2 uur op al je aanvragen. Ja bij ons geniet je van gemoedsrust!
Yago Team

Altijd tot je dienst in geval van een ongeluk

Alles komt goed! Ons juridisch team staat voor je klaar
Wij blijven ons uiterste best doen voor jou! 97% van onze klantenraadt ons aan na een schadegeval.
Yago
Eenvoudig je claims opvolgen
Alles is eenvoudig op te volgen via ons beveiligde platform. Geen lange mails meer!
1
Digitale aangifte van je schade
Vul online je schadeaangifte in op uw Mijn Yago ruimte. We bellen je op binnen de 4 uur en informeren je over de verdere stappen.
2
Je dossier vervolledigen
Bezorg ons alle nodige documenten. Wij sturen dit naar de verzekeringsmaatschappij.
3
Yago verdedigt je
Onze juristen komen tussenbeide bij de verzekeringsmaatschappij: de onafhankelijkheid van Yago garandeert je een eerlijke verdediging. Indien nodig kunnen we een expert bij je laten langskomen.
4
Je kosten worden vergoed
Zodra de aansprakelijkheid is vastgesteld en de kosten geschat zijn, zorgen wij ervoor dat je snel wordt vergoed.

Yago is jouw verzekeringsmakelaar

Waaraan merk je dit?
Met Yago aan je zijde
  • Weleggenje alles van A tot Z uit
  • Eenbeheerdervoor jouw dossier
  • Wijverdedigenje bij een claim
Zonder Yago
  • Je moet zelf de verschillende offertes vergelijken
  • Je moet je papierwerk zelfstandig beheren
  • Je staat de maatschappijen alleen te woord

Wat is een makelaar ?

De makelaar is degene die producten zal voorstellen aangepast aan jouw behoeften. Wij zijn niet verbonden aan een bepaalde maatschappij, noch aan haar producten, noch aan haar prijs. Het is dus in alle eerlijkheid dat Yago je zal helpen een keuze te maken uit een bijzonder groot assortiment. Wij garanderen een volledige transparantie op alle aangeboden waarborgen zodat je gemakkelijk een keuze kan maken met kennis van zaken.

Wat is een digitale makelaar? Wat is het verschil tussen een digitale en een klassieke makelaar?

Met Yago gaan we de uitdagingen van de toekomst en de verandering aan. Voor Yago zijn de digitale tools er om je beter te verzekeren, je behoeften te begrijpen, gemakkelijk verzekeringen te vergelijken en transparantie te voorzien bij het aankoopproces. Omdat de hoeveelheid administratieve taken zijn gereduceerd dankzij de automatisatie van de procedures, kan het Yago team aan je zijde staan om zich samen met jou te concentreren op de essentiële zaken.

Nu we digitaal zijn, kan je altijd profiteren van de diensten van ons webplatform. Beter nog, als je ons in persoon of via Skype, Whatsapp of facetime wenst te ontmoeten, kan je een afspraak maken met ons salesteam!

Is Yago een verzekeringsmaatschappij ?

Nee. Hoewel bepaalde maatschappijen een netwerk aan agenten of banken gebruiken om hun producten te verkopen, is Yago een verzekeringsmakelaar. Onze experten bieden jouw de producten aan van onze partner verzekeringsmaatschappijen. Dankzij deze onafhankelijkheid, zal Yago jou het product adviseren dat het best bij je behoeften past. Wij zijn voor jou een tussenpersoon, maar vooral een gids in de bijzondere wereld van verzekeringen. We blijven aan je zijde tijdens de volledige duurtijd van je contracten.

Wat garandeert Yago ?

Als verzekeringsmakelaar, zijn we in België gecertificeerd door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA). Zij reguleert de activiteiten van verzekeringsmakelaars. Als klant profiteer je dus elk moment van een wettelijke bescherming. We garanderen dat we:

  • Beschikken over de vereiste vakkennis en dat we beschikken over voldoende financiële middelen om ons beroep uit te oefenen.

  • Verzekerd zijn tegen de risico's op vlak van beroepsaansprakelijkheid.

  • Niet deelnemen aan de promotie, de afsluiting of de uitvoering van verzekeringsovereenkomsten die in strijd zijn met de wettelijke en reglementaire bepalingen van de Belgische wet die van algemeen belang geacht worden, en dat wanneer het gaat over verzekeringscontracten met een verzekeringsmaatschappij die niet erkent wordt in België.

  • Je persoonlijke gegevens niet verkopen. Je gegevens zijn jouw eigendom. Yago gebruikt deze enkel om jou beter te adviseren.

Wat onderscheidt jullie van andere websites?

Wij doen alles om het proces te vereenvoudigen en je een uitstekende verzekeringservaring te bieden. Bepaalde sites zijn duidelijk maar oersaai. Andere zijn aangenaam maar niet volledig. Ons doel is je een platform aan te bieden dat zowel toegankelijk als praktisch is met volledige documentatie. Alles wat Yago ontwikkelt, is gericht op het bieden van een hoogwaardige klantervaring.

Wij zijn geen verzekeringenvergelijker die zich richt op goedkope aanbiedingen ten koste van waarborgen en een goede dekking.

Als digitale makelaar, willen we je helpen de verzekering te vinden die past bij je behoeften en dit aan een uitstekende prijs. We kunnen dit doen want we zijn onafhankelijk en aangesloten met de grootste spelers van de verzekeringsmarkt. Met Yago profiteer je van alle voordelen van een makelaar terwijl je tegelijkertijd je verzekeringen van thuis uit beheert.

Wij zijn geen directe verzekeraar. Een directe verzekeraar verkoopt zijn producten volledig via het internet en maakt zich kenbaar door aanzienlijke marketingkosten. In dit model heb je niet de mogelijkheid te verifiëren of er andere verzekeringen zijn die beter voldoen aan jouw behoeften, of dat je werkelijk goed verzekerd bent. Bovendien sta je er zo goed als alleen voor bij moeilijkheden, papierwerk en de geschillen als je schade oploopt.

Met Yago als digitale makelaar, word je ten allen tijde ondersteund. We beheren de administratie en staan je bij van begin tot einde. Wij hebben immers de capaciteit om meer dan 12 maatschappijen te raadplegen om het product te vinden dat voldoet aan jouw behoeften.

Is het duurder om een makelaar te hebben ?

Terwijl je werkt met Yago en profiteert van de diensten van een makelaar, betaal je dezelfde prijs die je zou betalen bij een directe maatschappij. Bovendien profiteer je van een persoonlijke begeleiding. Het is de gekozen verzekeringsmaatschappij die ons uitbetaalt wanneer je een verzekering koopt met Yago.

Is een directe verzekeraar minder duur in vergelijking met jullie?

Het is vaak zo dat de producten op de Belgische markt dekking voorstellen aan een voordeligere prijs dan verkocht door directe verzekeraars. Elke situatie moet afzonderlijk worden geanalyseerd en deze expertise is de troef van Yago, dankzij welke wij met jou kunnen zoeken naar het product die bij jou past.

Kunnen jullie me helpen een goedkopere verzekering te verkrijgen?

Als onafhankelijke makelaar en partner van meer dan 28 gerenommeerde verzekeraars is ons doel altijd om het juiste tarief tegen de juiste prijs te vinden en je de dekking te bieden die je wilt.

Wist je dat iedere grote verzekeraar profielen bezit van « favoriete klanten » aan wie ze preferentiële tarieven aanbieden? We profiteren van verschillen in prijzen tussen spelers om jou een uitstekend aanbod te verstrekken die bij jou past. Zo simpel is het.

Hoe kiezen jullie de maatschappijen met wie jullie samenwerken?

We werken enkel met gerenommeerde en financieel sterke verzekeringsmaatschappijen. De maatschappijen brengen de verzekeringsproducten. Yago verstrekt extra advies aan de klanten, een vereenvoudiging van de relaties tussen klant en verzekering evenals een digitalisering en professionalisering van alle stappen in de bemiddeling.

Werken jullie voor bedrijven en/of particulieren?

Wij werken voor zowel bedrijven als voor particulieren. Onze digitale tools zijn voornamelijk gericht op particulieren maar we ontwikkelen ook nieuwe tools bestemd voor bedrijven die wensen te profiteren van onze expertise.

Hulp nodig?

Contacteer ons telefonisch
+32 7 848 19 85
Click Arrow
Onze experts helpen je verder
Heb je een vraag? Maak een afspraak en wij bellen je op wanneer het jou past!
Click Arrow