Yago
My Yago

Een vriend doorverwijzen naar Yago?

Ontvang tot wel €500 korting door je vrienden door te verwijzen 🤝
97%
van onze klanten beveelt Yago aan

Je vriend doorverwijzen naar Yago

Ben je klant bij Yago en tevreden over onze diensten? Vertel het dan door aan je vrienden en ontvang korting! Jij krijgt €30, je vriend(in) €20. 💸

Hoe kom je in aanmerking?

Wil je een vriend(in) doorverwijzen? Dan is de eerste stap dat je al een lopend verzekeringscontract hebt bij Yago.

Heeft een vriend(in) jou doorverwezen? Dan is de verwijzing enkel geldig indien je nog geen Yago-klant bent, en enkel voor je eerste contract.

Welke stappen moet je doorlopen?

Wil je een vriend doorverwijzen?

  • Ga naar je My Yago-ruimte
  • Klik op de knop 'Verwijs een vriend door': er wordt een vooraf geschreven e-mail geopend.
  • Je kan de e-mail steeds wijzigen
  • Voer het mailadres van je vriend(in) die je wil doorverwijzen in en verstuur.

Heeft een vriend jou doorverwezen?

  • Wil je klant worden bij Yago? Maak dan een verzekeringssimulatie op onze website en een verzekeringsadviseur zal contact met je opnemen.
  • Geef bij het afsluiten van je contract het e-mailadres van je vriend door aan de Yago adviseur en je ontvangt €20.

Je Yago adviseur regelt alles: een maand na ondertekening van het contract ontvangen zowel jij als je vriend je voordeel in de vorm van een cashback.

Goed om te weten: je kunt elk jaar tot €300 aan cashbacks verzamelen dankzij deze doorverwijzingen!

Wij beschermen al
meer dan 23.000 klanten!

97% van hen raadt ons aan na een schadegeval

Philippe

13 februari 2024
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Marine

24 april 2024
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Eric

23 april 2024
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Franck

23 mei 2024
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Elisa

2 februari 2024
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Sebastien

16 april 2024
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Stéphane

8 mei 2024
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Thomas

6 juni 2024
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Laurence

25 april 2024
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Kevin

16 februari 2024
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Georgeta

23 mei 2024
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.

Hulp nodig?

Contacteer ons telefonisch
+32 7 848 19 85
Click Arrow
Onze experts helpen je verder
Heb je een vraag? Maak een afspraak en wij bellen je op wanneer het jou past!
Click Arrow