Yago
My Yago
navigation-menu

Yago staat aan je zijde bij een claim

Ons digitaal platform en het allerbeste deskundig advies tot je dienst
96%
van onze klanten bevelen ons aan nadat ze een schadegeval hebben gehad
Yago
Opvolging van je claims in real-time
Volledige transparantie. Geen lange e-mails. Alles wordt opgeslagen op ons beveiligde platform.
1
Online schadeaangifte
Vul online je aangifte in om je schadegeval aan te geven. We bellen je binnen de 4 uur om je te helpen en de verdere stappen uit te leggen.
2
Bevestiging van de documenten.
Stuur ons de nodige documenten op met betrekking tot het schadegeval. Wij valideren ze en sturen ze vervolgens naar de verzekeringsmaatschappij.
3
Yago verdedigt je
Onze juristen grijpen in bij een schadegeval: de efficiëntie van Yago garandeert u de beste verdediging in een mum van tijd.
4
Je wordt vergoed
Zodra de aansprakelijkheid is vastgesteld en de kosten geschat zijn, zorgen wij ervoor dat je snel wordt vergoed.
Onze expertise tot je dienst

Onze expertise tot je dienst

  • Een team van toegewijde juristen
  • De beste partners
  • Al meer dan 1 500 claims opgelost

Onze +8000 klanten vinden ons geweldig

96% van onze klanten bevelen ons aan na een schadegeval te hebben gehad

Marc

24 Maart 2021
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door.
💪💪👋👋

Ann

7 Juni 2021
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Antoine

9 November 2021
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Jan

22 September 2020
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Julie

18 Augustus 2021
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Christopher

22 0ktober 2021
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯%

Damien

30 Novembre 2021
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Nathan

15 Februari 2022
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Nadia

4 Oktober 2021
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Philippe

3 Novembre 2021
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Bruno

19 Janvier 2022
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.