Yago
My Yago

We bouwen aan de toekomst van verzekeringen en financiële diensten

Nu kan je eindelijk genieten van een serene en aangename ervaring voor je verzekeringen en bij het afsluiten van je hypotheek dankzij onze menselijke expertise en de kracht van ons digitaal platform.
50
Medewerkers
150 000
Gebruikers
96%
Bevelen ons aan na een claim

Waarom werd Yago opgericht?

We hebben Yago opgericht om de Belgen de controle over hun verzekeringen en hun krediet terug te geven. Nu de markt goedkope spelers met een soms teleurstellende klantenservice kent, hebben wij besloten om:
  1. 1
    Hoogwaardige producten aan te bieden samen met solide marktspelers.
  2. 2
    Een revolutie teweeg te brengen met betrekking tot de klantenservice dankzij een menselijke aanpak en een krachtig digitaal platform.

De geschiedenis van Yago

2016
Lancering van Seraphin het eerste digitale platform om verzekeringen in België te vereenvoudigen, optimaliseren en online te beheren.
2017
Ontwikkeling van het 100% digitale motor product. Met een online verzekering kunnen motorrijders in een paar klikken de weg op.
2018
Het succes van onze motorverzekering wordt verder gezet met autoverzekeringen.
2020
Satelliettechnologie bepaalt rechtstreeks de prijs van een woningverzekering op basis van het adres van de klant.
2021
Seraphin groeit van 30 naar 50 medewerkers, de product-, marketing- en salesteams worden elk kwartaal groter.
2022
Seraphin wordt Yago. Yago laat je nu toe om een hypotheek af te sluiten en biedt voortaan zijn diensten aan in Vlaanderen. Yago werft meer dan 25 personen aan om Belgen elke dag een uitzonderlijke service en hoge kwaliteitsproducten voor hun verzekeringen en hypotheken aan te bieden.

Onze missie

Verzekeringen en hypotheken afsluiten makkelijker maken
Ervoor zorgen dat je geen tijd verliest met adminstratieve zaken
Je bescherming van hoge kwaliteit garanderen
Je dagelijks een digitale en aangename ervaring bieden

Onze waarden

Klant worden bij Yago betekent deelnemen aan de groei van een scale-up met sterke ambitie, toegewijd aan haar waarden.
Onafhankelijkheid
Wij staan voor onze klanten klaar om hun onafhankelijk te adviseren. We willen ze begeleiden en hun eigen belangen verdedigen m.b.t verzekeringen en hypotheken.
Welwillendheid
Elke medewerker is nodig voor het succes van Yago. Om iedereen in de beste omstandigheden de beste service te kunnen bieden, besteden we speciale aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling en het werk van onze medewerkers. We garanderen ook permanente training voor de leden van het Yago team.
Veeleisendheid
We willen het beste voor onze klanten. Hiervoor is het belangrijk dat alle betrokkenen bij Yago het beste geven in hun dagelijkse werk om de kwaliteit van onze menselijke en digitale dienstverlening te waarborgen.
Verantwoordelijkheid
In het licht van de talrijke maatschappelijke uitdagingen achten wij het van belang nieuwe initiatieven te steunen voor een ontwikkeling die de mens en de samenleving respecteert. Wij verbinden ons ertoe 10% van onze winst te schenken aan projecten met een hoge ethische, sociale en milieuwaarde.