Yago ex-Seraphin
My Yago

Hoe kan je jouw contracten online ondertekenen?

96%
van onze klanten beveelt ons aan
Ben je klant bij Yago en wil je jouw contracten online tekenen? Hier vind je het stappenplan om dit te doen zonder problemen.

Met Yago kan je eenvoudig jouw contracten tekenen online.

Hoe onderteken ik contracten met My Yago?

Stap 1: ga naar je My Yago ruimte door hier te klikken.

Stap 2: klik op "Mijn account".

Signature My Yago 1

Stap 3: klik op "Mijn getekende documenten".

Signature My Yago 2

Stap 4: klik op "Raadplegen en ondertekenen".

Signature My Yago 3

Stap 5: klik op "Ga naar ondeterkening" om te bevestigen dat dit uw telefoonnummer is.

Signature My Yago 4

Stap 6: klik op "Signer" (ondertekenen) nadat je het contract hebt doorgenomen.

Signature My Yago 5

Stap 7: Voer de zescijferige code in die je per sms hebt ontvangen en klik op "Signer" (ondertekenen).

Signature My Yago 6

Nu weet je hoe je contracten ondertekent in je Mijn Yago ruimte! Het is gemakkelijk, toch?

Auteur van het artikel

Tanguy Bocquet
Cofounder & co-CEO

Wij beschermen al
meer dan 12 000 klanten!

96% van hen raadt ons aan na een schadegeval

Philippe

15 juli 2023
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Marine

7 juni 2022
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Eric

24 juni 2023
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Benoit

22 september 2022
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Elisa

13 september 2023
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Sebastien

28 oktober 2022
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Stéphane

9 september 2022
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Thomas

30 november 2022
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Laurence

23 juni 2023
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Kevin

26 mei 2022
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Georgeta

14 april 2022
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.