Yago ex-Seraphin
My Yago

Hoe kan ik de betalingswijze van mijn motorverzekering veranderen?

96%
van onze klanten beveelt ons aan
Ontdek hoe je gemakkelijk de facturen van je verzekering kan vinden en downloaden en hoe je de betalingswijze van je verzekering kan veranderen

Ben je van bank veranderd? Wil je met een kredietkaard betalen? Hier vind je 6 eenvoudige stappen die je moet volgen om de betalingswijze te veranderen.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=UXcyxp3fA6I

Stap 1: Log je in op je persoonlijk Yago account Je komt in de "Onthaal" sectie van je persoonlijk account.

Etape 1

Stap 2: Open de sectie "Mijn Kluis waar je jouw verzekeringen zal vinden, waaronder je motorverzekering.

Klik op de blauwe knop "Meer informatie".

Etape 2

Stap 3: Op de pagina Beheer, ga naar de rubriek "Informatie over mijn Factuur" door te klikken op "Zie mijn facturatie".

Hier krijg je een zicht op het beheer van jouw betalingen, de geschiedenis (betaalde facturen, onbetaalde facturen, openstaande facturen, enz.) en vooral de "Informatie in verband met jouw betaling".

Klik op "Wijzigen"

Etape 3

Stap 4: Als je dit gedaan hebt, moet je enkel nog de betalingsgegevens wijzigen. Zoals tijdens het afsluiten van de verzekering kan je kiezen voor een betaling per kredietkaard of per domiciliëring ("automatische incasso"). In beide gevallen zal de betaling automatisch gebeuren.

Etape 4

Stap 5: Eenmaal je de gegevens hebt ingegeven klik op "bijwerken".

Etape 5

Meer vragen? Vind de antwoorden hier

Auteur van het artikel

Tanguy Bocquet
Cofounder & co-CEO

Wij beschermen
al 10.000+ klanten!

96% van hen raadt ons aan na een schadegeval

Marc

24 maart 2022
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Ann

7 juni 2021
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Antoine

9 november 2021
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Jan

22 september 2020
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Julie

18 augustus 2021
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Christopher

22 oktober 2021
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Damien

21 september 2022
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Nathan

15 februari 2022
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Nadia

4 oktober 2021
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Philippe

3 november 2021
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Bruno

14 april 2022
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.