Yago
My Yago

Pensioensparen en langetermijnsparen uitgelegd

  • Pensioensparen en langetermijnsparen: alle voordelen
  • Sparen voor je oude dag op een fiscaal voordelige manier
97%
van onze klanten beveelt Yago aan
Pensioensparen en langetermijnsparen zijn uitstekende investeringen om je pensioen voor te bereiden, maar ook om je naasten te beschermen. Yago legt je uit hoe het werkt met deze handige infographic.

Ontdek de voordelen van pensioensparen en langetermijnsparen

Pensioensparen is wellicht de bekendste vorm van fiscaal sparen. Maar ook langetermijnsparen is een fiscaal interessant product dat verschillende belastingvoordelen kan bieden. Yago legt het proces uit aan de hand van deze handige infographic.

Epargne pension NL

Hoe sluit je een pensioenspaarverzekering af?

Wil je starten met pensioensparen, maar ben je niet zeker hoe je de juiste pensioenspaarverzekering kiest? Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het vinden van de beste aanbiedingen op de markt, en gaan op zoek naar het product dat aansluit bij jou noden. Simuleer je spaarbedrag online, of maak een afspraak en ontvang gratis advies!

Auteur van het artikel

Marguerite Cazals de Fabel
Verzekeringsexpert bij Yago

Met meer dan 3 jaar ervaring bij Yago heeft Marguerite diepgaande kennis opgedaan van verzekeringen, met name auto- en motorproducten. Ze werkte als verzekeringsmakelaar bij Yago voordat ze copywriter werd. Bij Yago is ze ook verantwoordelijk voor partnerships.

Onder toezicht van Tanguy Bocquet, erkend verzekeringsmakelaar bij FSMA