Yago
My Yago

Meerdere motoren? Combineer de verzekeringen!

  • Wat zijn de voordelen van je verzekeringen te combineren?
  • Bereken je prijs in 2 minuten
  • De motorverzekering van Yago: de beste op de markt!
96%
van onze klanten beveelt ons aan
Heb je meerdere motoren in je garage staan? Dan kan het zijn dat je voordeel hebt bij het combineren van je polissen. Ontdek of dit interessant is voor jou!

Rijd je met meerdere motoren? Dan bestaat de kans dat je te veel betaald voor je motorverzekering. Maar als je verzekeringen combineert, geniet je bij Yago van voordelige kortingen en je bescherming zal heeft er niet onder te lijden.

Ben enkel op deze pagina aanbeland voor de aanlokkelijke prijs?

Waarom je verzekeringen combineren?

Verzekering kosten jaarlijks een grote som geld, zeker als je er een heleboel van hebt. Bij Yago kan je verzekeringen combineren. Zo geniet je van voordelige tarieven. Stel, je hebt twee motorfietsen, maar je kan er maar met één tegelijkertijd de baan op. Waarom zou je dan dubbel betalen? Je zet verschillende motoren best op dezelfde polis als je slechts van tijd tot tijd met één van je motoren rijdt of als je op zoek bent naar de goedkoopste minimale dekking.

5 tips voor om je motorverzekering te combineren

Voor je jouw verzekeringen combineert, is het belangrijk om erop toe te zien dat de kwaliteit van de dekking niet achteruit gaat als je ze samenbrengt op een polis. Met deze 5 tips garandeert Yago dat je niet op kwaliteit zal moeten inboeten:

  1. Overweeg je noden: Tegen welke risico's wil je beschermd zijn? Welke waarborgen spreken je aan?
  2. Bepaal je budget: Welke hap uit je budget wil je investeren in je verzekering?
  3. Bekijk de waarborgen: Waar verschilt de inhoud van de waarborgen per verzekeringsmaatschappij?
  4. Zoek naar kwalitatieve diensten: Hoe betrouwbaar is je verzekeraar en hoe snel helpt ze je na een schadegeval?
  5. Vergelijk de prijs: Voor welke diensten betaal je? Zit de prijs-kwaliteitverhouding wel goed?

Hoe combineer je 2 motorverzekeringen?

Als het van de Yago-experts afhangt, valt combineren te leren! Alles wat jij daarvoor hoeft de doen is onze innovatieve simulatie invullen en dan nemen onze experts contact met je op. Zij hebben namelijk bij onze partners onderhandeld over de voordeligste prijzen van het moment. Klinkt ons voorstel niet naar jou wens? Yago puzzelt tot die droomverzekering in elkaar zit!

Een verzekeringsmaatschappij kiezen?

Yago werkt samen met een dertigtal verzekeringsmaatschappijen voor alle verzekeringen die wij aanbieden. Hierdoor kan je altijd de juiste verzekering aan de juiste prijs krijgen. Wanneer je een simulatie maakt, kan Yago voor jou op zoek gaan naar de meest gepaste en gepersonaliseerde oplossing.

 

Waarom zou je 2 verzekeringen betalen als je slechts met 1 motor tegelijkertijd kan rijden? Vergelijk verschillende verzekeringen online en vraag een combinatie aan voor al jouw motoren.

Auteur van het artikel

Andreas Stryckers
Verzekeringsexpert

Onder toezicht van Tanguy Bocquet, erkend verzekeringsmakelaar bij FSMA

Wij beschermen al
meer dan 15.000 klanten!

96% van hen raadt ons aan na een schadegeval

Philippe

15 juli 2023
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Marine

7 juni 2023
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Eric

24 juni 2023
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Benoit

8 januari 2024
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Elisa

13 september 2023
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Sebastien

5 januari 2024
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Stéphane

9 september 2023
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Thomas

30 november 2023
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Laurence

23 juni 2023
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Kevin

26 mei 2023
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Georgeta

14 april 2023
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.