Yago ex-Seraphin
My Yago

Alles over rechtsbescherming

  • Waarom een rechtsbijstandverzekering afsluiten
  • Zeker weten in 3min
96%
van onze klanten beveelt ons aan
Wilt u het belang van rechtsbescherming beter begrijpen? Yago legt uit wat u moet weten over deze dekking.

Met Yago word je begeleidt om je rechten te doen laten gelden in geval van een conflict na een ramp.

Wat dekt de rechtsbijstandverzekering?

De rechtsbescherming dekt je juridische kosten met betrekking tot geschillen die voortvloeien uit een vordering.

Een rechtsbijstandverzekering biedt daarom optimale dekking in verschillende conflictsituaties:

  • Als je een advocaat moet inhuren.
  • Als je een conflict in der minne wil oplossen.
  • Als je voor een rechtbank moet verschijnen, zoals de politierechtbank.
  • Om schadevergoeding te eisen van een derde partij.

Zijn er verschillende dekkingsniveaus voor wettelijke bescherming?

Ja, op het moment van inschrijving kan je kiezen tussen verschillende dekkingsniveaus, afhankelijk van je profiel en je behoeften.

Je kan de wettelijke bescherming van je motor, auto, gezinsaansprakelijkheid of huisverzekering afsluiten.

Als je meerdere risico-objecten wil laten verzekeren kan het de moeite waard zijn om een pakket af te sluiten, dat wil zeggen een onafhankelijke wettelijke bescherming die je verzekeringsdekking optimaliseert door de wettelijke bescherming van je voertuigen, je familie en je huis te groeperen.

Auteur van het artikel

Andreas Stryckers
Verzekeringsexpert

Wij beschermen
al 10.000+ klanten!

96% van hen raadt ons aan na een schadegeval

Marc

24 maart 2022
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Ann

7 juni 2021
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Antoine

9 november 2021
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Jan

22 september 2020
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Julie

18 augustus 2021
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Christopher

22 oktober 2021
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Damien

21 september 2022
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Nathan

15 februari 2022
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Nadia

4 oktober 2021
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Philippe

3 november 2021
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Bruno

14 april 2022
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.