Yago
My Yago

Je kan op ons
vertrouwen!

Bij Yago doen we geen ingevingen op het gebied van veiligheid en transparantie.
We hebben ons daarom aangesloten bij verschillende federaties van verzekeringsmakelaars en organisaties die zowel innovatie, veiligheid en handhaving van de regels van de financiële markt ondersteunen.

Vergunningen

Onze certificaten
Ons team bestaat uit professionele verzekeringsmakelaars, erkend door de toezichthoudende autoriteit voor financiële diensten, de FSMA. Wij zijn lid van Feprabel, de Federatie van Verzekeringsmakelaars en Financiële Tussenpersonen van België. We maken ook deel uit van Brocom, het platform dat de federaties van makelaars (Feprabel en FVF) en de belangrijkste Belgische verzekeringsmaatschappijen verenigt.
Onze inspanningen tegen witwassen
We zijn erkend voor de preventie van witwassen en financiering van terrorisme: erkend en goedgekeurd door de FSMA.

Veiligheid

Financieel ondersteunde innovatie
Yago wordt door Innoviris ondersteund, de technologische innovatieorganisatie gevestigd in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Innoviris ondersteunt financieel de innoverende oplossing die door Yago aangeboden wordt.
Strikte naleving van de AVG
We hebben een strikt beleid m.b.t het bewaren en beheren van gegevens: de informatie die we van je vragen zijn privégegevens en kunnen gevoelig zijn. Daarom vragen we enkel de informatie die kan worden gebruikt om je beter te adviseren en je een verzekeringsofferte op maat te bezorgen.

Klaar om goed verzekerd te worden?

Met Yago bespaar je geld

Een afspraak maken
Aanbod onder voorbehoud van aanvaarding door de verzekeringsmaatschappij. Nadat je een aanbieding hebt gekozen, ontvang je je contract ter ondertekening, op voorwaarde dat je in het verleden niet bent opegezegd wegens wanbetaling of fraude.

Wij beschermen
al 15.000+ klanten!

In 2024, 97% van hen raadt ons aan na een schadegeval

Philippe

15 juli 2023
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Marine

7 juni 2023
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Eric

24 juni 2023
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Benoit

8 januari 2024
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Elisa

13 september 2023
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!