Yago
My Yago

Je hebt een ongeluk gehad: met wie moet je contact opnemen voor hulp?

  • Vind hier alle nummers van de klanten hulpdienst
  • Ontvang een offerte voor je verzekering
97%
van onze klanten beveelt ons aan in 2023
Met wie moet ik contact opnemen in geval van een schadegeval? Alle hulpnummers in een oogopslag!

Je hebt zojuist een ongeval gehad en je wil contact opnemen met jouw hulpdienst? Hier zijn de manieren waarop je hulp kunt krijgen van je verzekeringsmaatschappij dankzij de hulpbijstand.

Hoe neem ik contact op met mijn hulpdienst?

Hieronder vind je de telefoonnummers van de hulpdiensten van de partnerbedrijven van Yago. Bel meteen de hulplijn van de maatschappij waarbij je verzekerd bent.

Vergeet niet je kentekennummer en je contractnummer bij de hand te nemen om het openen van je dossier te vergemakkelijken. Het assistentienummer van uw verzekeringsmaatschappij staat ook op uw groene kaart.

Bedrijf Tel Mail Goed om te weten
Baloise +32 3 870 95 70 [email protected] /
AEDES + 32 (0)4/ 340 56 23 / + 32 (0)2/642 45 03 / https://www.aedessa.be/assistance
Vivium 02 406 30 00 / https://www.vivium.be/nl/vivium-assist
AXA 00 32 2 550 05 55 / https://www.axa.be/nl/particulieren/doe-je-aangifte?intid=header-lang-NL
Europ Assistance +32 (0)2 533 75 75 / https://www.europ-assistance.be/nl/contact

Hoe kan Yago je helpen?

Yago is jouw verzekeringsmakelaar. Ons juridisch team staat voor je klaar om je te helpen en te verdedigen in geval van een claim. Als je echter met spoed hulp nodig hebt, moet je rechtstreeks de hulpdienst van je verzekeringsmaatschappij bellen. Daarna kan je jouw claim online via jouw klantenruimte op Yago melden en hulp van onze experts krijgen.

Wat moet ik weten over de hulpdienst bij schadegevallen?

Goed om weten: bij een verkeersongeval is de bijstand bij alle partnerverzekeraars van Yago inbegrepen in de dekking 'burgerlijke aansprakelijkheid' van je verzekeringscontract.
Bij pech wordt pechverhelping gedekt door de bijstandsdekking als je deze in je autoverzekeringspolis hebt opgenomen. Indien je in je contract geen bijstand hebt onderschreven, kan je voor pechverhelping contact opnemen met Europ Assistance.

De hulpdienst is altijd 24u/7d beschikbaar.

Auteur van het artikel

Camille Chambriard
Verzekeringsexpert bij Yago

Met haar kennis van verzekeringen maakt ze informatie duidelijk en toegankelijk. Ze is gespecialiseerd in auto- en levensverzekeringen.

Onder toezicht van Tanguy Bocquet, erkend verzekeringsmakelaar bij FSMA

Wij beschermen al
meer dan 23.000 klanten!

97% van hen raadt ons aan na een schadegeval

Philippe

13 februari 2024
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Marine

24 april 2024
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Eric

23 april 2024
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Franck

23 mei 2024
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Elisa

2 februari 2024
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Sebastien

16 april 2024
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Stéphane

8 mei 2024
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Thomas

6 juni 2024
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Laurence

25 april 2024
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Kevin

16 februari 2024
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Georgeta

23 mei 2024
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.