Yago
My Yago
navigation-menu

2 motoren combineren op 1 verzekering: is dit mogelijk?

 • Alles weten over je motorverzekering combineren
 • Simuleer jouw motorverzekering online in 1 minuut!
96%
van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval.
Wil je graag 2 motoren samen verzekeren? 🏍️ Combineer jouw motorverzekeringen en krijg extra korting! Ontdek hier alle informatie.

Rijd je met meerdere motoren? Dan bestaat de kans dat je dubbel betaalt voor jouw motorverzekering. Bij Yago kan je extra korting krijgen wanneer je je 2 verzekeringen combineert, zonder dat je bescherming zal veranderen!

Maak snel met een simulatie voor jouw motorverzekering en ontdek hoeveel je kan besparen op je prijs.

 

Het voordeel van Yago? Al onze diensten zijn online! Je wint tijd, je hoeft niet meer zelf naar je verzekeraar te gaan en je blijft genieten van dezelfde kwalitatieve dienstverlening. Verzeker vandaag nog jouw motor en ga morgen al veilig de weg op!

Waarom je verzekeringen combineren?

De verzekeringen van je voertuigen maken een aanzienlijk deel uit van je budget. Yago kan je helpen deze verzekeringen te combineren, zo krijg je extra korting voor de tweede motor die je verzekert. In welke gevallen doe je dit best?

 • Je rijdt maar af en toe met één van je twee motoren
 • Je hebt twee motors en bent op zoek naar de goedkoopste minimale dekking

Je kan maar met 1 motor tegelijkertijd rijden, waarom zou je dan voor een dubbele verzekering betalen?

Hoe combineer je jouw motorverzekeringen?

Verschillende verzekeringsmaatschappijen bieden je de mogelijkheid aan om je verzekeringen te combineren. Dit kan zowel voor twee motoren als voor een auto en een motor. Het is belangrijk er op te letten dat de kwaliteit van verzekering niet achteruit gaat wanneer je deze samenvoegt. Yago garandeert dat je steeds dezelfde kwaliteit zal behouden.

5 tips voor uw motorverzekeringen

Hier zijn 5 tips om je motor goed te verzekeren:

 1. Denk na over wat je nodig hebt: welke waarborgen wil je? Tegen welke risico's wil je beschermd zijn?
 2. Bepaal je budget: wat zijn je mogelijkheden? Hoeveel wil je investeren in jouw verzekering?
 3. Vergelijk de verschillende waarborgen: in welke situaties wil je gedekt zijn? Wat zijn de verschillen tussen de verzekeringsmaatschappijen?
 4. Welke kwaliteit verwacht je van de diensten: welke hulp wil je krijgen van de verzekeraar? Hoe goed en hoe snel helpt de verzekeraar je in geval van schade?
 5. Vergelijk de prijs: hoeveel kost jouw verzekering, en voor welke diensten betaal je? Wat is de prijs-kwaliteitverhouding?

Heb je advies nodig over het combineren van je motorverzekeringen? Maak een simulatie bij Yago en onze experts zullen je helpen de verzekering te vinden die het best bij je past!

Hoe combineer je 2 motorverzekeringen?

Je vezekeringscontracten combineren kan bij Yago op 4 verschillende manieren:

 • Op onze site kan je een simulatie maken voor jouw motorverzekeringen. Hierna zal je snel gecontacteerd worden door onze specialisten, die samen met jou op zoek kunnen gaan naar een geschikte combinatie.
 • Je kan ook een afspraak maken met het Yago-expertenteam. Een van onze experten belt je op wanneer het jou past, en zal samen met jou de mogelijke opties bespreken.
 • Je kan ons ook bereiken op het nummer +32 2 808 11 78. Een van onze experts zal je begeleiden en je kan meteen een combinatie van verzekeringen afsluiten.
 • Je kan een e-mail sturen naar [email protected] en vragen naar de combinatie van een motor-motor verzekering. Je ontvangt snel een antwoord met de beste oplossing voor jouw verzekeringen.

Een verzekeringsmaatschappij kiezen?

Yago werkt samen met een dertigtal verzekeringsmaatschappijen voor alle verzekeringen die wij aanbieden. Hierdoor kan je altijd de juiste verzekering aan de juiste prijs krijgen. Wanneer je een simulatie maakt, kan Yago voor jou op zoek gaan naar de meest gepaste en gepersonaliseerde oplossing.

 

Waarom zou je 2 verzekeringen betalen als je slechts met 1 motor tegelijkertijd kan rijden? Vergelijk verschillende verzekeringen online en vraag een combinatie aan voor al jouw motoren.

Auteur van het artikel

Andreas Stryckers
Verzekeringsexpert

Onze +8000 klanten vinden ons geweldig

96% van onze klanten beval Yago aan in 2021

Marc

24 maart 2022
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Ann

7 juni 2021
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Antoine

9 november 2021
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Jan

22 september 2020
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Julie

18 augustus 2021
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Christopher

22 oktober 2021
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Damien

30 november 2022
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Nathan

15 februari 2022
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Nadia

4 oktober 2021
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Philippe

3 november 2021
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Bruno

14 april 2022
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.