Yago
My Yago

Je motor- en autoverzekering combineren: kan dit?

 • Alles weten over de Combinatie Auto-Motorverzekering
 • Vind jouw Motorverzekering online in 1 minuut!
97%
van onze klanten beveelt ons aan in 2023
Uw Auto en Motor samen Verzekeren ? Combineer jouw Verzekeringen. Gratis en Offerte Simulatie bij Yago.be 📊!

Je het een auto en een motor en je wilt beiden laten verzekeren? Doe nu eenvoudig en snel een simulatie met Yago en krijg een korting voor beide verzekeringen.

 

Wie is Yago? Yago is de eerste belgische digitale verzekeringsmakelaar. Al onze diensten zijn online beschikbaar. Met ons verlies je geen tijd meer om naar je verzekeringsmakelaar te gaan maar geniet je nog steeds van dezelfde diensten en kwaliteiten!

Waarom je auto- en motorverzekering combineren?

Jouw verzekeringen maken een groot deel uit van je verzekeringsbudget. Waarom niet besparen op jouw verzekeringen door jouw auto- en motorverzekering te combineren?

Als je in België woont en je hebt zowel een auto als een motor, dan ben je verplicht om voor beide een verzekering te hebben. Maar je kan niet met beide voertuigen op het zelfde moment rijden. Je kan je auto en motor verzekeren door ze samen te combineren in één verzekeringscontract als:

 • Je occasioneel met je motor rijdt maar voornamelijk met je auto.
 • Als je de minimale verzekering zoekt voor jouw motor en tegelijkertijd ook een verzekering zoekt voor jouw auto.
 • Je hebt een auto en een motor en je zoekt de goedkoopste oplossing voor beide voertuigen.

Tips voor een goedkopere auto- en motorverzekering

Hier zijn enkele tips voor een goedkopere motorverzekering:

 • Profiel en behoefte: Stel jezelf de juiste vragen. Welke verzekering past bij je? Hoeveel wil je betalen voor jouw verzekering? Hoe vaak rijd je met de motor of de auto?
 • Begrijp de waarborgen: Kijk welke waarborgen je wilt. Wil je een omnium of enkel de minimale wettelijke verzekering?
 • Laat je helpen door een verzekeringsmakelaar: Yago gaat voor jou op zoek naar de goedkoopste verzekering die het best bij je past. Zij staat aan jouw zijde tijdens het afsluiten van je verzekering maar ook tijdens het schadebeheer.
 • Doe een simulatie: Yago vergelijkt de verzekeringen van verschillende verzekeringsmaatschappijen om de verzekering te vinden die het best bij je past.
 • Combineer je verzekering: Als je een auto en een motor hebt kan je beide voertuigen verzekeren bij dezelfde verzekeraar terwijl je van een korting geniet.

Hoe ga je te werk?

Bij Yago zijn er 4 mogelijkheden om jouw verzekeringen te combineren:

 1. Je maakt een simulatie voor jouw motor alsook voor jouw auto. Hierna zal een expert van Yago jouw opbellen en een combinatie van beide verzekeringen voorstellen.
 2. Je maakt een afspraak op een moment naar keuze. Je zal gebeld worden door een expert om samen je opties te bekijken.
 3. Je kan Yago direct bereiken op het nummer +32 2 896 22 70. Een van onze experts zal je helpen bij het kiezen van de juiste verzekering.
 4. Je kan ons ook altijd contacteren per e-mail op [email protected] voor al je vragen over je verzekeringen.

Welke maatschappij kies je dan best?

Yago heeft onderhandelt met verschillende verzekeringsmaatschappijen om zo één van de beste motorverzekeringen op de markt te krijgen. Zij gaat voor je op zoek naar de verzekering die het best bij je past.

En wat wanneer je met twee motoren rijdt?

Natuurlijk kan je ook meerdere motoren in je garage hebben staan. Ook in dit geval kan je je verzekeringen combineren. Het is immers niet mogelijk dat je met beide voertuigen tegelijk op de baan rijdt. Onze experts kunnen je ook hierover gericht advies geven!

 

Waarom dubbel betalen voor een auto en motorverzekering terwijl je maar één voertuig per keer kan besturen. Je kan met Yago je auto en motor samen verzekeren en genieten van een korting op je verzekering.

Auteur van het artikel

Andreas Stryckers
Verzekeringsexpert

Onder toezicht van Tanguy Bocquet, erkend verzekeringsmakelaar bij FSMA

Wij beschermen al
meer dan 23.000 klanten!

97% van hen raadt ons aan na een schadegeval

Philippe

13 februari 2024
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Marine

24 april 2024
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Eric

23 april 2024
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Franck

23 mei 2024
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Elisa

2 februari 2024
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Sebastien

16 april 2024
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Stéphane

8 mei 2024
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Thomas

6 juni 2024
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Laurence

25 april 2024
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Kevin

16 februari 2024
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Georgeta

23 mei 2024
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.