Yago
My Yago

Ontdek Yago, de verzekeringsmakelaar die voor je klaar staat

 • Vind een verzekeringsmakelaar in jouw buurt
 • De digitale verzekeringsmakelaar in Antwerpen
97%
van onze klanten beveelt ons aan in 2024
Yago is de eerste digitale verzekeringsmakelaar in Antwerpen. Bereken de prijs voor je auto-, moto-, brand- of levensverzekering eenvoudig en snel online.

Op zoek naar een goede verzekering? Dan kan je op verschillende manieren te werk gaan: bij je bank, bij een directe verzekeraar, of bij een verzekeringsmakelaar. Ben je op zoek naar gemak en gemoedsrust? Daar kan Yago je bij helpen.

Yago, jouw digitale verzekeringsmakelaar adviseert je onafhankelijk en treedt op als tussenpersoon tussen jou en de verzekeringsmaatschappijen, om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

Met Yago kan je online een prijssimulatie maken voor je autoverzekering,brandverzekering en motorverzekering in slechts 2 minuten. Je kan ook andere verzekeringen afsluiten zoals een levensverzekering en pensioensparen of een BA-verzekering voor professionals. Alles is mogelijk en eenvoudig met Yago.

Top 10 verzekeringsmakelaars in Antwerpen

Ben je op zoek naar een betrouwbare verzekeringsmakelaar in Antwerpen? Dan kan je de klantenbeoordelingen op Google gebruiken als leidraad voor het vinden van de beste opties. In dit artikel geven we een overzicht van de best beoordeelde verzekeringsmakelaars (met een aanzienlijk aantal reviews) die hun diensten aanbieden in en rond Antwerpen, en die goede beoordelingen kregen van hun klanten. Of je nu op zoek bent naar een autoverzekering, motorverzekering, brandverzekering of levensverzekering, onze lijst is een betrouwbaar startpunt voor het vinden van een goede verzekeringsmakelaar in Antwerpen.

 • Yago: hun beoordeling van 4,7 sterren op 600+ reviews is uitzonderlijk
 • Safa Verzekeringen
 • DVV
 • Lecour & Co
 • Boudewijn Insurances
 • Dego Verzekeringen
 • Kantoor Theeus
 • Kegels & Van Antwerpen
 • My Consultant
 • Vanbreda Risk & Benefits

Je verzekeringsmakelaar in Antwerpen vinden

In België kan je een verzekeringsmakelaar eenvoudig herkennen aan het blauwe logo “Uw makelaar. Uw beste verzekering.” Ze zijn te vinden op verschillende locaties in en rond de stad.

De belangrijkste factor ij het zoeken van een verzekeringsmakelaar in Antwerpen is de kwaliteit van de dienstverlening, ze zorgen immers voor het beheer van je verzekeringscontracten, en moeten je verdedigen bij de verzekeringsmaatschappij in geval van schade. Het gaat dus om jouw geld en spullen: je huis of appartement, je auto of motor, je burgerlijke aansprakelijkheid, je inboedel etc. Een goede en efficiënte klantenervaring is dus essentieel.

3 tips voor het vinden van de verzekeringsmakelaar voor jou

1. Kies voor een verzekeringsmakelaar die het beheer van je verzekeringen vereenvoudigt

Je vertrouwt belangrijke zaken toe aan je makelaar: je woning, je auto, je gezin. Het is daarom belangrijk dat je verzekeringsmakelaar responsief is en je dossier correct en proactief opvolgt.

Een makelaar die dicht bij zijn klanten staat is een makelaar die zijn dossiers goed beheert. Kan je pas binnen enkele weken bij je makelaar terecht voor een afspraak? Dat is niet normaal. Ga op zoek naar een verzekeringsmakelaar die je snel contacteert en transparant met je communiceert. Dit is een aanwijzing voor de responsiviteit en werkwijze bij het behandelen van schadeclaims. Een proactieve verzekeringsmakelaar zal meestal onmiddellijk klaarstaan om je te begeleiden en te verdedigen bij een schadeclaim.

Yago als digitale makelaar staat meteen voor je klaar in geval van schade. Het juridische team contacteert je binnen de 3 werkuren wanneer je een schadegeval aangeeft, en zal voor jou alles opstarten en opvolgen bij de verzekeringsmaatschappij. Bij Yago beschermen we onze klanten tegen de beste prijs.

2. Kies voor een onafhankelijke verzekeringsmakelaar

In België bestaan er twee soorten verzekeringsmakelaars. Makelaars die gebonden zijn aan een bepaalde verzekeringsmaatschappij of onafhankelijke verzekeringsmakelaars die verschillende producten aanbieden, onafhankelijk van een maatschappij. Let op, bij makelaars gebonden aan een maatschappij kan je enkel producten van die maatschappij kopen. Wees ook voorzichtig bij makelaars die slechts één prijs voor een verzekeringsproduct voorstellen.

Ons advies: vraag altijd meerdere offertes op en vergelijk deze met elkaar.

Yago werkt samen met meer dan 30 verzekeringspartners in België en is dus niet gebonden aan één prijs en product. We doen al het vergelijkingswerk voor jou, zodat we voor jou op zoek kunnen gaan naar de beste prijs in Antwerpen. Probeer het uit en simuleer je verzekering!

3. Maak gebruik van het internet voor het vinden van je verzekeringsmakelaar in Antwerpen

Waarom kiezen voor een online verzekeringsmakelaar? Online verzekeringsmakelaars als Yago maken gebruik van digitale hulpmiddelen om jouw verzekeringservaring te vereenvoudigen. Je hoeft geen afspraak op kantoor meer te maken om jouw verzekering te ondertekenen. Dit kan simpelweg vanuit je zetel. Het is niet meer nodig om te wachten tot papieren met de post aankomen, of om verschillende documenten af te printen.

Zowel het simuleren van je prijs, de ondertekening van je contract als het aangeven en in real-time opvolgen van je schadedossiers, het kan allemaal online. Gemakkelijk en snel beheer van je verzekeringen, daar zorgt Yago voor.

Yago werd overigens bekroond met de InsurTech Award 2018 en werd in 2022 uitgeroepen tot een van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van België.

De voordelen van een digitale verzekeringsmakelaar in Antwerpen

Waarom kiezen voor een verzekeringsmakelaar in plaats van een directe verzekeraar? Kiezen voor een verzekeringsmakelaar kan duurder en tijdrovender lijken dan een directe verzekeraar, maar dit is niet altijd waar. Hoewel een directe verzekeraar de laagste prijzen op de markt kan aanbieden, zal je hier op lange termijn geen winst bij maken. Dit doordat, in tegenstelling tot een directe verzekeraar, een verzekeringsmakelaar je adviseert bij het vinden van de verzekeraar die best past bij jouw persoonlijke situatie. Bovendien behandelt de verzekeringsmakelaar jouw dossier en verdedigt je belangen tegenover de verzekeringsmaatschappij wanneer je te maken krijgt met schade.

De keuze voor een verzekeringsmakelaar betekent dat je op professionele wijze voor een lange termijn beschermd wordt. Je verzekeringen zijn aangepast aan jouw noden, tegen de beste prijs.

Welke verzekeringen kan je afsluiten bij een verzekeringsmakelaar

Sommige verzekeringsmaatschappijen werken heel algemeen, andere zijn dan weer gespecialiseerd in een bepaald verzekeringsproduct (zoals rechtsbijstand of kunstwerken). Yago als online verzekeringsmakelaar in Antwerpen biedt verschillende soorten verzekeringen aan:

 • Autoverzekering
 • Motorverzekering
 • Scooterverzekering
 • Brandverzekering
 • Fietsverzekering
 • Familiale verzekering

Voor elk van deze verzekeringen is het mogelijk te kiezen tussen verschillende formules en prijsaanbiedingen, zodat je beschermd bent naar gelang jouw behoeften. Vraag je makelaar voor meer informatie rond de bescherming die je nodig hebt.

Contacteer Yago, jouw verzekeringsmakelaar

Yago is bereikbaar maandag tot vrijdag van 8u30 tot 18u30. Buiten deze uren kan je een e-mail sturen of een afspraak inplannen in onze agenda. Onze verzekeringsadviseurs bellen je terug op het moment van jouw keuze.

 • Hoofdkantoor: Rue des Francs 79 in Brussel
 • Telefoon: 02 808 11 78
 • E-mail: [email protected]

Ons team staat steeds klaar om je zo snel mogelijk te helpen.

Simuleer je verzekering en bereken je prijs op Yago.be, en ontdek hoe wij je kunnen helpen.

Auteur van het artikel

Calixte des Lauriers
Verzekeringsexpert bij Yago

Calixte is al meer dan 4 jaar Marketing Director en wordt binnen Yago erkend om haar diepgaande kennis van de verzekeringssector.

Onder toezicht van Tanguy Bocquet, erkend verzekeringsmakelaar bij FSMA

Wij beschermen al
meer dan 15.000 klanten!

97% van hen raadt ons aan na een schadegeval

Philippe

15 juli 2023
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Marine

7 juni 2023
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Eric

24 juni 2023
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Benoit

8 januari 2024
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Elisa

13 september 2023
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Sebastien

5 januari 2024
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Stéphane

9 september 2023
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Thomas

30 november 2023
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Laurence

23 juni 2023
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Kevin

26 mei 2023
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Georgeta

14 april 2023
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.