Yago
My Yago

Vind een verzekeringsmakelaar in jouw regio

 • Vind een verzekeringsmakelaar in jouw buurt
 • De digitale verzekeringsmakelaar in België
97%
van onze klanten beveelt ons aan in 2024
Yago is de eerste digitale verzekeringsmakelaar in België. Bereken de prijs voor je auto-, moto-, brand- of levensverzekering eenvoudig en snel online.

Ben je op zoek naar een verzekeringsmakelaar bij jou in de buurt? Daar kan Yago bij helpen.

Maar heb je al gedacht aan een digitale verzekeringsmakelaar als Yago? Die heeft alle voordelen van een traditionele makelaar, én je hoeft je niet te verplaatsen om je verzekeringszaken te regelen. Per email, telefoon of sms, het kan allemaal.

Kies je verzekeringsoplossing

Wil je een verzekering afsluiten? Dan moet je enkele keuzes maken. Eerst en vooral: wil je je verzekering afsluiten bij een directe verzekeraar, een bank of een verzekeringsmakelaar?

Het netwerk van onafhankelijke verzekeringsmakelaars is in België de grootste manier voor het afsluiten van je verzekeringen. Een verzekeringsmakelaar brengt dan ook vele voordelen met zich mee:

 • Onafhankelijk advies voor al je verzekeringen
 • Een breed scala aan verzekeringen
 • De mogelijkheid om te vergelijken gebaseerd op prijs en aangeboden dekking
 • Iemand die voor jou je administratieve zaken regelt
 • Krijg je te maken met schade? Dan zal je verzekeringsmakelaar je verdedigen bij de verzekeraar

Hoe kies je je verzekeringsmakelaar?

Heb je besloten te kiezen voor een verzekeringsmakelaar, dan kan het aanbod overweldigend zijn. Misschien ken je wel iemand die makelaar is? Of misschien is iemand in je familie al jaren klant bij een makelaar waar ze tevreden van zijn. Deze factoren kunnen de keuze vergemakkelijken. Maar indien je je zoektocht vanaf nul moet beginnen, hebben we enkele tips voor jou:

 • Wil je een fysieke makelaar met een kantoor waar je tijdens de kantooruren terecht kan? Of kies je liever voor een digitale verzekeringsmakelaar zoals Yago, waar je ten allen tijde terecht kan zonder je te moeten verplaatsen?
 • Bezoek de websites van verschillende makelaars om de aangeboden diensten te vergelijken en eventueel simulaties te maken om verzekeringsprijzen te vergelijken.
 • Google reviews leveren nuttige informatie op over de dienstverlening van de makelaar. Ga bij voorkeur op zoek naar een makelaar met veel beoordelingen, deze scores zijn representatiever.

Er bestaan verschillende websites die je helpen om alle makelaars in jouw buurt in kaart te brengen.

Verzekeringsmakelaars per regio

Natuurlijk staat Yago ook klaar om je op weg te helpen bij je zoektocht naar makelaars. We gingen op onderzoek uit en brachten de best beoordeelde verzekeringsmakelaars in jouw regio in kaart.

Om onze lijst van top 10 verzekeringsmakelaars per regio op te stellen hebben we gebruik gemaakt van de tips die we eerder vermeld hebben.

En een digitale verzekeringsmakelaar?

Yago is een digitale verzekeringsmakelaar. Wat wil dit zeggen? We werken zoals ieder ander verzekeringsmakelaar, maar we maken meer gebruik van digitale tools om het beheer van je verzekeringen eenvoudiger te maken. Zit je met een vraag of kreeg je te maken met een schadegeval? Onze experten contacteren je binnen enkele kantooruren om je verder te helpen.

Contacteer Yago, jouw verzekeringsmakelaar

Yago is bereikbaar maandag tot vrijdag van 8u30 tot 18u30. Buiten deze uren kan je een e-mail sturen of een afspraak inplannen in onze agenda. Onze verzekeringsadviseurs bellen je terug op het moment van jouw keuze.

 • Hoofdkantoor: Rue des Francs 79 in Brussel
 • Telefoon: 02 808 11 78
 • E-mail: [email protected]

Ons team staat steeds klaar om je zo snel mogelijk te helpen.

Simuleer je verzekering en bereken je prijs op Yago.be, en ontdek hoe wij je kunnen helpen.

Auteur van het artikel

Calixte des Lauriers
Verzekeringsexpert bij Yago

Calixte is al meer dan 4 jaar Marketing Director en wordt binnen Yago erkend om haar diepgaande kennis van de verzekeringssector.

Onder toezicht van Tanguy Bocquet, erkend verzekeringsmakelaar bij FSMA

Wij beschermen al
meer dan 23.000 klanten!

97% van hen raadt ons aan na een schadegeval

Philippe

13 februari 2024
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Marine

24 april 2024
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Eric

23 april 2024
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Franck

23 mei 2024
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Elisa

2 februari 2024
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Sebastien

16 april 2024
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Stéphane

8 mei 2024
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Thomas

6 juni 2024
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Laurence

25 april 2024
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Kevin

16 februari 2024
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Georgeta

23 mei 2024
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.