Yago
My Yago

Ontdek Yago, de verzekeringsmakelaar die voor je klaar staat

 • Vind een verzekeringsmakelaar in jouw buurt
 • De digitale verzekeringsmakelaar in Gent
96%
van onze klanten beveelt ons aan
Yago is de eerste digitale verzekeringsmakelaar in Gent. Bereken de prijs voor je auto-, moto-, brand- of levensverzekering eenvoudig en snel online.

Op zoek naar een goede verzekering? Dan zijn er verschillende mogelijkheden: via je bank, direct bij een verzekeraar, of via een verzekeringsmakelaar. Yago, de digitale verzekeringsmakelaar, kan je helpen met het vinden van een goede verzekering en je begeleiden tijdens het proces.

Met Yago maak je in slechts 2 minuten online prijssimulaties voor autoverzekering, brandverzekering en motorverzekering. Je kan ook bij Yago terecht voor levensverzekeringen, pensioenplannen en BA-verzekeringen voor professionelen.

Top 10 verzekeringsmakelaars in Gent

Ben je op zoek naar een betrouwbare verzekeringsmakelaar in Gent, dan kan je klantenbeoordelingen op Google gebruiken als leidraad om de beste optie voor jou te vinden. Dit artikel geeft een overzicht van de best beoordeelde verzekeringsmakelaars (gebaseerd op de Google reviews):

 • Yago: een beoordeling van 4,7 sterren op basis van 600+ beoordelingen
 • Hakan Finance
 • Assurenco
 • Van Renterghem & Co
 • Verzekeringen De Clercq & Ryheul
 • Immotheker Finotheker
 • Kantoor Laureys
 • DVV Partners
 • Kantor François-Steenbeke
 • Groep Blancquaert

Je verzekeringsmakelaar in Gent vinden

Ben je op zoek naar een betrouwbare verzekeringsmakelaar in Gent, dan kan je klantenbeoordelingen op Google gebruiken als leidraad om de beste optie voor jou te vinden. Dit artikel geeft een overzicht van de best beoordeelde verzekeringsmakelaars (met heel wat reviews) die hun diensten aanbieden in en rond Gent en hoog gewaardeerd worden door hun klanten. Of het nu gaat om autoverzekeringen, motorverzekeringen, brandverzekeringen of levensverzekeringen, ons aanbod is een betrouwbaar startpunt voor het vinden van een goede verzekeringsmakelaar. Hier zijn 3 tips voor het vinden van de juiste verzekeringsmakelaar:

1. Kies voor een verzekeringsmakelaar die het beheer van je verzekeringen vereenvoudigt

Je makelaar zorgt voor belangrijke zaken zoals je huis, je wagen en je gezin. Daarom is het belangrijk dat de verzekeringsmakelaar waarvoor je kiest snel en reactief is, en dossiers nauwkeurig en proactief opvolgt. Een makelaar die dicht bij de klant staat, is een makelaar die de dossiers goed beheert.

Wil je een afspraak maken met je makelaar en kan je pas binnen enkele weken bij hem terecht? Dan stel je je best de vraag of je dit als service zoekt. Probeer een verzekeringsmakelaar te vinden die snel contact opneemt en transparant communiceert. Dit is een indicator van reactiviteit en efficiëntie voor het afhandelen van klachten. Proactieve verzekeringsmakelaars zijn meestal snel beschikbaar om te adviseren en je te verdedigen wanneer je een schadeclaim hebt.

Yago is als digitale makelaar direct bereikbaar bij schade. Ons juridische team neemt binnen drie kantooruren contact met je op nadat je de claim hebt aangegeven. Yago beschermt je met de beste prijs.

2. Kies voor een onafhankelijke verzekeringsmakelaar

In België bestaan er twee soorten verzekeringsmakelaars. Makelaars die gebonden zijn aan een bepaalde verzekeringsmaatschappij of onafhankelijke verzekeringsmakelaars die verschillende producten aanbieden, onafhankelijk van een maatschappij. Let op, bij makelaars gebonden aan een maatschappij kan je enkel producten van die maatschappij kopen. Wees ook voorzichtig bij makelaars die slechts één prijs voor een verzekeringsproduct voorstellen.

Ons advies: vraag altijd meerdere offertes op en vergelijk deze met elkaar.

Yago werkt samen met meer dan 30 verzekeringspartners in België en is dus niet gebonden aan één prijs en product. We doen al het vergelijkingswerk voor jou, zodat we voor jou op zoek kunnen gaan naar de beste prijs in Gent. Probeer het uit en simuleer je verzekering!

3. Maak gebruik van het internet voor het vinden van je verzekeringsmakelaar in Gent

Wat is het voordeel van een online verzekeringsmakelaar? Online verzekeringsmakelaars als Yago maken gebruik van digitale hulpmiddelen om jouw verzekeringservaring te vereenvoudigen. Je hoeft geen afspraak op kantoor meer te maken om jouw verzekering te ondertekenen. Dit kan simpelweg vanuit je zetel. Het is niet meer nodig je bezig te houden met papieren administratie.

Zowel het simuleren van je prijs, de ondertekening van je contract als het aangeven en in real-time opvolgen van je schadedossiers kan online. Makkelijk en snel beheer van je verzekeringen, daar zorgt Yago voor.

Yago werd overigens bekroond met de InsurTech Award 2018 en werd in 2022 uitgeroepen tot een van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van België.

De voordelen van een digitale verzekeringsmakelaar in Gent

Waarom een (digitale) verzekeringsmakelaar kiezen in plaats van een directe verzekeraar Het kiezen van een verzekeringsmakelaar lijkt misschien duurder en tijdrovender dan het kiezen van een directe verzekeraar, maar dat is niet altijd het geval. Directe verzekeraars kunnen de laagste prijzen op de markt bieden, maar zijn op de lange termijn vaak duurder. In tegenstelling tot directe verzekeraars adviseren makelaars je om de verzekeringsmaatschappij te vinden die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Daarnaast behandelt de makelaar jouw dossiers en behartigt jouw belangen bij de verzekeringsmaatschappij bij schadegevallen.

Door voor een verzekeringsmakelaar te kiezen, ben je op lange termijn professioneel beschermd. Je verzekering heeft steeds een correcte prijs en is afgestemd op je behoeften.

Welke soorten verzekeringen kan ik afsluiten bij een verzekeringsmakelaar?

Sommige verzekeringsmaatschappijen werken zeer algemeen, andere zijn gespecialiseerd in specifieke verzekeringsproducten (zoals advocaten of kunstwerken). De online verzekeringsmakelaar Yago biedt verschillende soorten verzekeringen aan.

 • Autoverzekering
 • Motorverzekering
 • Scooterverzekering
 • Brandverzekering
 • Fietsverzekering
 • Familiale verzekering -…

Voor elk van deze verzekeringen bestaan er verschillende formules en prijsaanbiedingen waaruit je kan kiezen. Neem contact op met je makelaar om meer informatie te ontvangen rond de bescherming die je zoekt.

Contacteer Yago, jouw verzekeringsmakelaar

Yago is bereikbaar maandag tot vrijdag van 8u30 tot 18u30. Buiten deze uren kan je een e-mail sturen of een afspraak inplannen in onze agenda. Onze verzekeringsadviseurs bellen je terug op het moment van jouw keuze.

 • Hoofdkantoor: Rue des Francs 79 in Brussel
 • Telefoon: 02 808 11 78
 • E-mail: [email protected]

Ons team staat steeds klaar om je zo snel mogelijk te helpen.

Simuleer je verzekering en bereken je prijs op Yago.be, en ontdek hoe wij je kunnen helpen

Auteur van het artikel

Calixte des Lauriers
Verzekeringsexpert bij Yago

Calixte is al meer dan 4 jaar Marketing Director en wordt binnen Yago erkend om haar diepgaande kennis van de verzekeringssector.

Onder toezicht van Tanguy Bocquet, erkend verzekeringsmakelaar bij FSMA

Wij beschermen al
meer dan 14 000 klanten!

96% van hen raadt ons aan na een schadegeval

Philippe

15 juli 2023
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Marine

7 juni 2023
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Eric

24 juni 2023
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Benoit

8 januari 2024
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Elisa

13 september 2023
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Sebastien

5 januari 2024
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Stéphane

9 september 2023
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Thomas

30 november 2023
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Laurence

23 juni 2023
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Kevin

26 mei 2023
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Georgeta

14 april 2023
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.