Yago
My Yago

Zo ziet een autoverzekering bij AG Insurance eruit

 • Alles over de autoverzekering van AG Insurance
 • Alle waarborgen en voordelen uitgelicht
 • Bereken je autoverzekering in 1 minuut
97%
van onze klanten beveelt ons aan in 2024
Had je jouw auto graag verzekerd bij AG Insurance, maar weet je niet hoe? Dan kan je te rade gaan bij Yago. In dit artikel vind je alles wat je zoekt.

Met de slogan ‘supporter van jouw leven’ doet AG Insurance wat ze belooft. De steun van de verzekeringsmaatschappij vindt haar wortels zo’n twee eeuwen geleden. Doorheen de jaren zorgden de onbegrensde ambities van het bedrijf voor een reeks overnames van kleinere concurrenten. Nu mag AG Insurance zich trots tot marktleider kronen.

Wie meer te weten wilt komen over de autoverzekeringen van AG Insurance, vind hieronder meer informatie. Of houd je de opties graag open?

Wie valt er onder de autoverzekering van AG Insurance?

De autoverzekering van AG Insurance beschermt:

 • De verzekeringnemer en zijn gezin
 • De eigenaar van de auto
 • De toegestane bestuurders van de auto
 • De passagiers van de auto
 • De persoon die het voertuig takelt
 • De werkgever van bovenstaande personen (indien vrijgesteld van aansprakelijkheid)

In welke landen is je verzekering bij AG Insurance geldig?

Eens verzekerd vind je het dekkingsgebied terug op de groene kaart. Buiten België geldt de autoverzekering van AG Insurance in:

 • Europa
  Andorra, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Ijsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland
 • Tunesië, Turkije en Marokko

Welke voordelen levert een verzekering bij AG Insurance op?

Bij AG Insurance heeft een verzekering voor je auto enkele voordelen. Zo krijgen schadevrije bestuurders gratis een bestuurdersverzekering. Om bij het thema gratis te blijven: De BOB-waarborg zit gratis in het pakket burgerlijke aansprakelijkheid. Als jij een glaasje te veel op hebt, is de bestuurder die je met jouw auto naar huis rijdt gedekt door de BOB-waarborg. Dat BA-pakket komt - in geval van schade - inclusief vervangwagen, ook als jij in fout bent. Daarnaast geniet je nog eens van een omniumverzekering met 0% franchise, indien je een tikkeltje meer betaalt. Wil je zo’n omnium, maar kocht je een tweedehandswagens? AG Insurance heeft een omniumverzekering speciaal voor occasies. Tweedehands of niet, rijd je minder dan 25.000km per jaar, dan ontvang je een extra korting. Als je naast je autoverzekering dan nog een ander contract aangaat bij AG Insurance, geven ze je een korting tussen 3 en 9%.

Welke waarborgen biedt AG Insurance aan?

 • Burgerlijke aansprakelijkheid
  Wanneer je in fout een auto-ongeluk veroorzaakt, dekt de BA-verzekering de materiële en lichamelijke schade van de tegenpartij(en) en de passagiers van je eigen auto. Om slachtoffers altijd een schadevergoeding te garanderen, is de waarborg verplicht.

  Let op!

  Deze waarborg komt enkel tussen voor de schade die je aan derden toebrengt. Jouw eigen materiële en lichamelijke schade vallen respectievelijk onder AG’s Top Omnium en de bestuurdersverzekering.
 • Rechtsbijstand
  Raak je verwikkeld in een juridisch geschil vanwege een ongeval? De waarborg rechtsbijstand compenseert alle gerechtskosten en bijkomstige uitgaven.
 • Bestuurdersverzekering
  Om de lichamelijke schade van de bestuurder te verzekeren, sluit je een bestuurdersverzekering af.

  Tip!

  Kan je een vlekkeloos schadeattest voorleggen, dan krijg je die waarborg kosteloos bij je BA-verzekering.
 • Top Omnium
  Een Top Omnium komt met een top inhoud. AG’s omniumverzekering bekostigt alle materiële schade, zowel die van derden als die van jezelf. De waarborg telt echter vier uitzonderingen:
  • schade door slijtage
  • schade door verwering of corrosie
  • schade door vervoer van dieren
  • schade ten gevolge van technische tekortkomingen
 • Bijstand
  Pech onderweg? Sluit de AG Insurance’s waarborg bijstand af, voor het te laat is!

Contact met AG Insurance, of advies van Yago?

 • Via je makelaar: Yago is daar!
 • Breng hen een bezoekje: Boulevard Emile Jacqmain 53, 1000 Brussel
 • Telefonisch: + 32 2 664 81 11

AG Insurance zit er warmpjes bij. Met 3.5 miljoen verzekerden zit ze aan de kruin van de verzekeringsmarkt. En wie zit er aan de top van de digitale makelarij? Yago natuurlijk! Wij duiken ons aanbod in, vergelijken tot op de bodem en verzekeren jou een vleugje persoonlijkheid bovenop je autoverzekering. Stel je bij ons verschillende contracten samen? Dan regelen wij korting voor jou.

Yago staat garant voor objectief en onafhankelijk advies ten top. Onze experts kijken al uit naar jouw simulatie!

Auteur van het artikel

Andreas Stryckers
Verzekeringsexpert

Onder toezicht van Tanguy Bocquet, erkend verzekeringsmakelaar bij FSMA

Wij beschermen al
meer dan 15.000 klanten!

97% van hen raadt ons aan na een schadegeval

Philippe

15 juli 2023
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Marine

7 juni 2023
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Eric

24 juni 2023
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Benoit

8 januari 2024
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Elisa

13 september 2023
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Sebastien

5 januari 2024
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Stéphane

9 september 2023
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Thomas

30 november 2023
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Laurence

23 juni 2023
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Kevin

26 mei 2023
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Georgeta

14 april 2023
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.