Yago
My Yago

Alles wat je moet weten over Batibouw 2024

 • Alle informatie die je nodig hebt over de Batibouw-beurs
 • Doe je woonverzekeringssimulatie in 3 minuten
 • Een Yago adviseur die altijd tot je beschikking staat
97%
van onze klanten beveelt Yago aan

Batibouw is de grootste bouwbeurs van België. Elk jaar trekt het ongeveer 1.000 exposanten en meer dan 200.000 bezoekers. Yago geeft je alle belangrijke informatie over de beurs van 2024 (data, exposanten en aanbiedingen).

Alles wat je moet weten over Batibouw 2024

Informatie om te noteren voor aanvang van de show

De beurs wordt georganiseerd door FISA (een bedrijf dat beurzen en benchmarkevenementen organiseert) en zal plaatsvinden van 17 tot 25 februari 2024. Dit zijn de tijden:

Dag Dienstregeling Voorwaarden
Zatertag 17/02 10 tot 19 uur -
Zondag 18/02 10 tot 19 uur -
Maandag 19/02 10 tot 19 uur -
Dinsdag 20/02 & Woensdag 21/02 GESLOTEN -
Donderdag 22/02 10 tot 19 uur -
Vrijdag 23/02 10 tot 19 uur PROFESSIONELE DAG & AVOND
Zaterdag 24/02 10 tot 19 uur -
Zondag 25/02 10 tot 19 uur -

Hoeveel kost een ticket naar Batibouw?

Om toegang te krijgen tot de show moet je online of ter plekke een kaartje kopen. Als je ter plekke een kaartje koopt, kan het zijn dat je in de rij moet staan. Dit zijn de prijzen:

 • Volwassenen: €15
 • Kinderen (onder 16): gratis
 • Groepen: €13 (min. 15 tickets)
 • Nascholing: gratis op weekdagen vanaf 16.00 uur

Je kunt ook op andere manieren aan gratis tickets komen. Sommige exposanten en mediapartners verspreiden uitnodigingen in de maanden voorafgaand aan de beurs.

Hoe kom ik bij Batibouw?

De show wordt gehouden in Brussels Expo. Hier zijn de verschillende manieren om er te komen:

 • Met de trein: dit jaar biedt de beurs een promotie aan. Als je online een ticket koopt, krijg je een NMBS-code op je ticket waarmee je een ontdekkingsticket kunt kopen. Hiermee krijg je 50% korting op je reis.
 • Met de auto: de parking van Brussels Expo biedt plaats aan uw auto tijdens uw bezoek.
 • Met de bus: lijnen 14, 83, 88
 • Met de tram: lijnen 3, 7, 51, 93
 • Met de metro: lijn 6

Batibouw: een gouden kans

Een plek om diensten op maat te vinden

Batibouw is al meer dan 60 jaar een ontmoetingsplaats voor professionals en particulieren. Het is de grootste bouw-, renovatie- en interieurbeurs van België en de place to be als je aan het bouwen bent of als je iets aan je huis wilt doen.

Als particulier kun je er zeldzame juweeltjes ontdekken en de aanbiedingen en diensten van exposanten vergelijken. Het is een geweldige plek om advies te krijgen, vragen te stellen en alle informatie te vinden die je nodig hebt om je project te voltooien. Er worden tal van conferenties aangeboden om je op de hoogte te houden: Batibouw 2024

Exposanten op de beurs

Er zullen veel exposanten aanwezig zijn. Hier zijn er maar een paar:

 • Antargaz
 • Keukens de Abdij
 • Steelit

en vele anderen...

Tijdens de beurs bieden exposanten soms speciale aanbiedingen en bouwbedrijven bieden vaak aanbiedingen op maat voor jouw project.

Aarzel niet om onze speciale brandverzekering blog te bezoeken om onze andere artikelen te ontdekken

Yago biedt voor de beurs

Voor de opening van de beurs bieden onze verzekeringspartners kortingen aan. Van 15/02/2024 tot 15/05/2024 biedt Vivum twee soorten promoties aan:

 • 15% korting op de optionele diefstaldekking voor huiseigenaars en huurders
 • 15% korting op de premie voor hun nieuwe brandverzekering (alleen voor huiseigenaren die hun huis gebouwd of onlangs gerenoveerd hebben).

Deze twee aanbiedingen kunnen niet worden gecombineerd. Vraag een offerte aan bij Yago en ontdek hoeveel je verzekering zal kosten.

Wil je meer informatie over je brandverzekering? Neem dan contact op met Yago, een gespecialiseerde makelaar in woonverzekeringen.
Om je huis te beschermen, kun je online in slechts 5 minuten de meest geschikte verzekering zoeken. Onze verzekeringsexperts helpen je graag verder.

Auteur van het artikel

Maëlly Ménager
Verzekeringsexpert

Met haar diepgaande kennis van de sector zal Maëlly ervoor zorgen dat u profiteert van effectieve en doelgerichte promotie, zodat u onze klanten een lonende en boeiende ervaring kunt bieden.

Onder toezicht van Tanguy Bocquet, erkend verzekeringsmakelaar bij FSMA

Wij beschermen al
meer dan 15.000 klanten!

96% van hen raadt ons aan na een schadegeval

Philippe

15 juli 2023
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Marine

7 juni 2023
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Eric

24 juni 2023
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Benoit

8 januari 2024
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Elisa

13 september 2023
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Sebastien

5 januari 2024
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Stéphane

9 september 2023
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Thomas

30 november 2023
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Laurence

23 juni 2023
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Kevin

26 mei 2023
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Georgeta

14 april 2023
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.