Yago
My Yago
navigation-menu

Wat is de AG Insurance Autoverzekering?

 • AG Insurance Autoverzekering
 • Bereken je Autoverzekering in 1 minuut
96%
van onze klanten bevelen ons aan nadat ze een schadegeval hebben gehad
Wil je een Ag Insurance Verzekering voor je Auto ? 🧮 Maak een Simulatie en Bereken je Autoverzekering bij Ag Insurance en Andere Maatschappijen

Op zoek naar een autoverzekering voor je nieuwe auto? Wil je meer weten over de AG Insurance autoverzekering? Yago geeft je informatie over de verzekering voor je auto van AG Insurance.

Wil je een autoverzekering bereken? Of wil je op zoek gaan naar de verschillende autoverzekeringen bij verschillende verzekeringsmaatschappijen? Dit kan eenvoudig en snel met de website van Yago.

 

In dit artikel geven we uitleg over de autoverzekering van AG Insurance. Je vindt hier informatie over:

      
 • Adviezen voor je een AG Insurance autoverzekering afsluit
 •     
 • Hoe je een AG Insurance autoverzekering berekent
 •     
 • Hoe je AG Insurance contacteert

3 Adviezen voordat je jouw auto bij AG Insurance laat Verzekeren

Je wilt een autoverzekering afsluiten bij AG Insurance. Om je betere informatie te geven over de autoverzekering hebben onze experts de algemene voorwaarden van AG Insurance bestudeerd. Hieronder vind je enkele van hun adviezen voor de AG Insurance Autoverzekering.

Wie kan Verzekerd worden met een AG Insurance Autoverzekering?

De autoverzekering van AG Insurance is geldig voor:

 • De verzekeringsnemer en zijn gezin.
 • De eigenaar van de auto.
 • De toegestane bestuurder van de auto.
 • De passagiers van de auto.
 • De persoon die het voertuig toevallig takelt.
 • De werkgever van bovenstaande personen als ze vrijgesteld zijn van de aansprakelijkheid.

In Welke landen is de AG Insurance Geldig?

De AG Insurance autoverzekering is buiten België ook geldig in:

 • Europa: Andorra, Bulgarije, De Republiek Cyprus, Kroatië, Denemarken Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Ijsland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Servië, Slovenië Tsjechië, Roemenië Verenigd Koninkrijk, Vaticaanstad, Zweden en Zwitserland
 • Tunesië, Turkije en Marokko

Wat zijn de Voordelen van een AG Insurance Autoverzekering?

Een verzekering voor je auto bij AG Insurance heeft enkele voordelen:

 • Als je behoort tot de categorie goede bestuurder, krijg je een bestuurdersverzekering.
 • Met een klein supplement op je omnium krijg je een omniumverzekering met 0% franchise
 • Als je nog andere verzekeringscontracten hebt bij AG insurance kan je genieten van een korting tussen 3% - 9%.
 • De Bob-Waarborg is gratis inbegrepen in de waarborg burgerlijke aansprakelijkheid.
 • In je burgerlijke aansprakelijkheid zit ook een vervangwagen inbegrepen. Ook al heb je een ongeval waarvoor je in fout bent.
 • AG Insurance heeft een speciale omniumverzekering voor tweedehandswagens.
 • Bij AG Insurance kan je genieten van een extra korting als je minder dan 25.000km per jaar rijdt.

Wat zijn de verschillende Waarborgen van een AG Insurance Autoverzekering?

De autoverzekering van AG Insurance heeft verschillende mogelijke waarborgen:

 • De burgerlijke aansprakelijkheid: Deze waarborg is verplicht in België. Ze dekt de schade die je aan derden kan veroorzaken. Let op: Deze waarborg denkt enkel de schade die je aan anderen veroorzaakt en niet je eigen lichamelijke en materiële schade.
 • De rechtsbijstand: Deze verzekering verdedigt jouw belangen. Ze komt tussen als er een geschil is over de aansprakelijkheid, voor een tegenexpertise, de advocaatkosten, enz.
 • De bestuurdersverzekering: Deze waarborg verzekert jouw lichamelijke schade als bestuurder van de auto. Als je tot de categorie goede bestuurder hoort, krijg je bij AG Insurance de bestuurdersverzekering bij je burgerlijke aansprakelijkheid.

- De bijstand: Je kan bij AG Insurance een bijstand afsluiten voor je auto, je gezin in het binnen- en buitenland.

Hoe maak ik een AG Insurance Autoverzekering Simulatie?

AG Insurance werkt samen met verschillende verzekeringsmakelaar. Je kan bij Yago, je digitale makelaar, een simulatie maken voor een AG autoverzekering of autoverzekering van andere verzekeringsmaatschappijen. Als je een offerte hebt gevonden die bij je past, kan je volledig online je autoverzekering afsluiten.

Hoe kan ik AG insurance contacteren?

Je kan AG Insurance contacteren op verschillende manieren:

 • Via je verzekeringsmakelaar.
 • Op hun bureau: Boulevard Emile Jacqmain 53, 1000 Brussel
 • per telefoon: + 32 2 664 81 11
 

AG Insurance is met 3.5 miljoen verzekerden een van de belangrijke verzekeraars op de autoverzekeringsmarkt. Yago biedt als onafhankelijk makelaar ook autoverzekeringen aan van AG Insurance.

Auteur van het artikel

Andreas Stryckers
Verzekeringsexpert

Onze +8000 klanten vinden ons geweldig

96% van onze klanten beval Yago aan in 2021

Marc

24 Maart 2021
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door.
💪💪👋👋

Ann

7 Juni 2021
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Antoine

9 November 2021
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Jan

22 September 2020
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Julie

18 Augustus 2021
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Christopher

22 0ktober 2021
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯%

Damien

30 Novembre 2021
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Nathan

15 Februari 2022
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Nadia

4 Oktober 2021
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Philippe

3 Novembre 2021
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Bruno

19 Janvier 2022
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.