Yago ex-Seraphin
My Yago

Yago ex-Seraphin, de officiële verzekeringsmakelaar van Logic-immo voor jouw woonverzekering

  • Vind jouw Woonverzekering
  • Alles weten over de Brandverzekering
96%
van onze klanten beveelt ons aan na een schadegeval
Heb je zojuist een huis of appartement op Logic-Immo gevonden? Kies Yago om het te vezekeren, de digitale verzekeringsmakelaar die aan jouw zijde staat!

Je hebt misschien via Logic-Immo jouw ideale toekomstige woning gevonden! Met Yago ex-Seraphin ben je snel online voor jouw woning verzekerd. Jouw nieuwe woning moet natuurlijk goed beschermd zijn met een goede verzekering, Logic-Immo heeft Yago als partner verkozen om net zo snel en eenvoudig jouw woonverzekering te vinden als dat je jouw appartement of huis hebt gevonden.

Yago ex-Seraphin is simpel, snel en staat aan jouw zijde !

De Woningverzekering eindelijk Simpel

Wanneer we een nieuwe woning betrekken worden we overweldigd met administratieve formaliteiten: de notaris, een hypothecaire lening, domiciliëring bij de gemeente, verzekeringen, ... Om dit laatste punt te overwinnen hebben we Yago ex-Seraphin gecreëerd de eerste 100% digitale verzekeringsmakelaar die verzekeringen eindelijk eenvoudig maakt.

Je hoeft de deur niet meer uit om een verzekering af te sluiten. Doe online een simulatie en je krijgt een tarief in 3 minuten. Je krijgt de beste prijs omdat wij vele verschillende verzekeraars voor je vergelijken. Vervolgens zal een adviseur je binnen de 30 minuten terugbellen om alle informatie te doorlopen en om je alle informatie te geven over de waarborgen van jouw toekomstig contract. Je hoeft enkel nog je contract online te ondertekenen en jouw woning is verzekerd! Geen gedoe en geen papierwerk. Bij Yago ex-Seraphin gebeurt alles online.

Dankzij innovatieve technologie via satellietbeelden wordt de waarde van jouw woning online geschat. Zo heb je geen ingewikkelde papieren meer in te vullen. Wij hebben enkel jouw adres nodig. De waarde van het vastgoed wordt berekend op basis van het waargenomen volume via de satellietbeelden. Zo ben je er zeker van dat je voor de juiste waarde bent verzekerd.

Via je persoonlijke klanten-account kan je alles informatie met betrekking tot jouw woningverzekering terugvinden. Al jouw contracten worden vanuit één plek beheerd : je autoverzekering, familialeverzekering, hospitalisatie en levensverzekering.

Yago ex-Seraphin, gegarandeerd snel

We weten dat je niet te veel tijd wil verliezen met je verzekeringen. Yago ex-Seraphin staat garant voor snelheid en een goede dienstverlening, of het nu gaat om het afsluiten van een verzekering, voor het beheer van een contract of voor bijstand tijdens een ongeval.

We hebben een digitaal platform ontwikkeld waar je binnen 3 minuten een aanbieding hebt. Wij vergelijken de aanbiedingen van verschillende verzekeringsmaatschappijen en kiezen de meest voordelige voor je uit. Met Yago ex-Seraphin ben je dezelfde dag nog verzekerd.

Ga je verhuizen? Verander jouw adres op je contract via de klantenzone of meld het aan jouw adviseur via mail of Whatsapp. Jouw toegewijde adviseur zorgt ervoor dat jouw woning binnen het uur verzekerd is.

In geval van een claim kan je deze eenvoudig online aangeven en ook dan wordt jouw verzoek meteen verwerkt. Ons juridische team zal snel contact met je opnemen en zal jouw dossier in 1 dag onder handen nemen.

De verzekeringsmakelaar aan jouw zijde

Yago ex-Seraphin staat voor zorgeloze verzekeringen. Met ons heb je geen last meer van alles stress die verzekeringen met zich meebrengen. Ons team staat voor je klaar, van het afsluiten van een verzekering tot het schadebeheer en de vergoedingen.

Onze bemiddelingsdienst is onze kracht ten opzichte van directe verzekeraars. Wij zorgen zelf voor de follow-up van schadegevallen bij de verzekeringsmaatschappijen. Als het om een kleine schade gaat zorgen wij ervoor dat een vakman binnen de 3 dagen bij jou aan huis komt. Wij zorgen er vervolgens voor dat het bedrijf de kosten van de schade vergoedt die in jouw contract zijn gedekt.

Grotere schadegevallen eisen soms een expert of steun van advocaten. Ook dan staat ons juridische team voor je klaar.

Dankzij onze efficiënte diensten zijn 98% van onze klanten tevreden en raden ze ons aan na een schadegeval.

98% van onze klanten bevelen ons aan na een schadegeval

Ben je nieuwsgierig wat onze klanten over ons zeggen? Lees onze Google recensies.

Je kan nu al meteen online jouw woonverzekering vinden dankzij jouw digitale verzekeringsmakelaar Yago ex-Seraphin.

Auteur van het artikel

Ysaline Timmermans
Verzekeringsexpert bij Yago

Onze +9000 klanten vinden ons geweldig

96% van onze klanten beval Yago aan in 2021

Marc

24 maart 2022
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Ann

7 juni 2021
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Antoine

9 november 2021
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Jan

22 september 2020
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Julie

18 augustus 2021
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Christopher

22 oktober 2021
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Damien

21 september 2022
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Nathan

15 februari 2022
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Nadia

4 oktober 2021
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Philippe

3 november 2021
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Bruno

14 april 2022
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.