Yago
My Yago

Yago, de officiële verzekeringsmakelaar van Logic-Immo

  • Jouw brandverzekering al vanaf €6,99/maand
  • Bijstand en juridische dienstverlening in geval van schade
96%
van onze klanten beveelt ons aan
Je nieuwe droomwoning gevonden Logic-Immo? Dan wil je deze uiteraard goed verzekeren! Yago is de officiële verzekeringspartner van Logic-Immo. Wij helpen je op weg, zodat je kan genieten van het leven, zonder zorgen.

Je nieuwe stulpje gevonden via Logic-Immo? Dan kijk je er vast naar uit om te verhuizen, of beter gezegd er te wonen. De administratieve rompslomp kan je waarschijnlijk wel missen als kiespijn. Maar goed nieuws! Met Yago als officiële verzekeringspartner van Logic-Immo nemen we dit graag uit je handen. Je brandverzekering vinden was nog nooit zo makkelijk.

De woonverzekering eindelijk eenvoudig

Verzekeringen eenvoudig maken, het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar dat is nu eenmaal Yago's missie. Bij een verhuis of aankoop van een woning heb je veel administratieve formaliteiten in orde te brengen. Yago zorgt ervoor dat je verzekering volledig digitaal en eenvoudig kan verlopen zonder dat je je zetel uit moet. Wil je overstappen van je huidige verzekeringsmaatschappij? Ook daar zorgen wij voor. Zo kan jij de focussen op wat echt belangrijk is.

Wanneer je je simulatie maakt zal je de beste prijzen van verschillende verzekeraars kunnen kunnen vergelijken. Een van onze verzekeringsexperten zal je binnen 30 minuten terugbellen om alle details te doorlopen. Besluit je je brandverzekering bij Yago af te sluiten? Dan hoef je enkel nog je contract online te ondertekenen en je bent klaar! Geen gedoe en geen papierwerk, bij Yago gebeurt alles online.

De verzekerde waarde van je woning

Natuurlijk wil je niet over- of onderverzekerd zijn voor je woning. Dankzij een innovatieve sateliettechnologie aan de hand van je nieuwe adres wordt de waarde van jouw woning geschat. Het waargenomen volume van de woning zal gebruikt worden om de waarde te schatten. Zo hoef je zelf geen moeilijke vragen meer te beantwoorden, maar ben je wel steeds voor de juiste waarde verzekerd.

Deze basisdekking kan je uitbereiden naar wens met aanvullende waarborgen. Enkele veel gekozen dekkingen zijn:

Vaak wordt in combinatie met de brandverzekering ook een familiale verzekering afgesloten. Deze zorgt ervoor dat je gezin beschermd is tegen kosten voor onopzettelijke schade aan derde.

Gegarandeerd snel verzekerd

We weten dat je niet te veel tijd wil verliezen met je verzekeringen. Yago staat garant voor snelheid en een uitstekende dienstverlening; of het nu gaat om het afsluiten van een verzekering, het beheer van je contracten of bijstand in geval van schade.

Via ons digitaal platform ontdek je binnen 3 minuten je prijs. We vergelijken de aanbiedingen van verschillende verzekeringsmaatschappijen en selecteren de meest voordelige voor jou. Deze kan je naar wens aanvullen met bijkomende waarborgen. Met Yago ben je dezelfde dag nog verzekerd!

Ga je verhuizen? Geef je nieuwe adres door via de klantenzone of meld het aan je Yago-adviseur via mail of Whatsapp. Wij zorgen voor de rest. Je nieuwe woning is binnen het uur verzekerd.

In geval van een schadeclaim kan je deze snel online aangeven. We zorgen ervoor dat jouw verzoek meteen verwerkt wordt. Ons juridische team zal snel contact met je opnemen en jouw dossier binnen 24 uur opstarten.

De verzekeringsmakelaar aan jouw zijde

Yago staat voor zorgeloos verzekeren. Stress over het kiezen van de juiste verzekering? Dat is bij ons verleden tijd. Ons team staat voor je klaar op elk moment, van het afsluiten van je contract tot je verdedigen bij een schadeclaim, en natuurlijk het afhandelen van je dossier.

Onze kracht zit hem in onze juridische bemiddelingsdienst, die instaat voor het verdedigen van jouw belangen naar de directe verzekeraars. Yago zorgt voor de opvolging van je schadegeval bij de verzekeringsmaatschappij. Gaat het om kleine schade? Dan zal een vakman binnen de 3 dagen bij je langskomen. Wij zorgen ervoor dat de verzekeraar de kosten van de schade vergoedt die gedekt zijn door jouw contract.

Voor grotere schadegevallen is het vaak nodig een expert of eventueel een advocaat in te schakelen. Ook hiervoor staat ons juridisch team voor je klaar.

Yago streeft ernaar de klantenervaring van verzekeringen te revolutioneren. Dankzij onze efficiënte aanpak raadt 98% van onze klanten ons aan na een schadeclaim.

Ben je nieuwsgierig wat onze klanten over ons zeggen? Lees onze Google recensies.

98% van onze klanten bevelen ons aan na een schadegeval

Auteur van het artikel

Ysaline Timmermans
Verzekeringsexpert bij Yago

Onder toezicht van Tanguy Bocquet, erkend verzekeringsmakelaar bij FSMA

Wij beschermen al
meer dan 15.000 klanten!

96% van hen raadt ons aan na een schadegeval

Philippe

15 juli 2023
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Marine

7 juni 2023
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Eric

24 juni 2023
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Benoit

8 januari 2024
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Elisa

13 september 2023
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Sebastien

5 januari 2024
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Stéphane

9 september 2023
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Thomas

30 november 2023
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Laurence

23 juni 2023
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Kevin

26 mei 2023
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Georgeta

14 april 2023
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.