Yago
My Yago

Meerdere voertuigen? Combineer je verzekeringen

 • Eén eigenaar, meerdere auto's
 • Voor de autoverzamelaar
 • Bespaar een smak geld
97%
van onze klanten beveelt ons aan in 2023
Prijkt er een verzameling auto’s in je garage? Of bezit naast je wagen ook een motor? Als je jouw verzekeringen combineert bij Yago levert dat verschillende voordelen op.

Twee wielen. Vier wielen. Zes wielen. Acht wielen. Waar stopt het? Als het aan Yago ligt, nergens! Maar je zorgt wel voor een tiptop verzekering, toch? Dan zoef je zorgeloos over de baan, in het ene voertuig of in het andere!

Pssst.. Bij Yago is combineren synoniem voor korting. Gewoon hier voor de verleidelijke prijzen? Maak dan snel je simulatie.

Meerdere auto’s verzekerd op dezelfde naam

In theorie kan je eindeloos veel voertuigen op je naam laten zetten, zolang je duidelijk aangeeft wie de hoofdchauffeur is. Als je daarnaast niet vermeldt wie de voornaamste bestuurder is zal je verzekering niet tussenkomen in geval van schade of een ongeval. Stel: je hebt meerdere auto’s op dezelfde polis en je bent zelf de voornaamste bestuurder? Dan is het jouw geluksdag, want wie verzekert bij dezelfde firma, geniet in vele gevallen van aantrekkelijke kortingen.

Misschien rijdt je dagelijks met een gezinswagen, maar schittert er voor speciale gelegenheden ook een bijzonder model op de oprit. Als je de voornaamste bestuurder bent van beide voertuigen, dan heb je de mogelijkheid om hun verzekeringen te combineren. Waarom zou je dubbel betalen als je maar met één auto tegelijk de baan op kan? Bij Yago kan je ook je oldtimer verzekeren, op voorwaarde dat je deze verzekering combineert met de verzekering van je auto.

Je auto en je motor samen verzekerd

Een combi-verzekering voor je auto en je motor sluit je op dezelfde manier af. De Belgische wet verplicht een verzekering voor beide voertuigen. Op de verzekeringsmarkt stellen de spelers verschillende combinaties voor, maar let op voor achterpoortjes. Sommige maatschappijen verminderen de kwaliteit van hun verzekeringen als je ze combineert. Enkele tips voor een goedkopere verzekering:

 1. Stel jezelf de juiste vragen.
  Welke verzekering past bij je? Hoeveel wil je betalen voor jouw verzekering? Hoe vaak rijd je met de motor of de auto?
 2. Begrijp de aangeboden waarborgen en kies de juiste.
  Wil je de allesdekkende omnium of voldoet de wettelijke minimumverzekering?
 3. Zoek vertrouwen bij een verzekeringsmakelaar.
  Yago zoekt én vindt de goedkoopste verzekering voor jou. Wij sluiten je verzekering niet enkel af, maar staan je ook bij in geval van nood.
 4. Vul Yago’s simulatie in.
  Wij vergelijken alle verzekeringen uit ons aanbod en bieden service op maat.
 5. Ga voor die combinatie!
  Heb je meerdere auto’s, of bezit naast je wagen ook een motor? Combineer je verzekeringen! Geniet van korting zonder zorgen.

Vragen? Ja? Yago!

Combineren kan je leren! Althans als het aan Yago ligt. Contacteer ons even of maak een vrijblijvende simulatie, dan koppelen onze experts terug naar jou. Wij hebben onderhandeld over de voordeligste prijzen op de markt. Niet tevreden over ons voorstel? Wij combineren tot jij op je twee oren slaapt. Of in de garage… Door Yago, voor jou!

Auteur van het artikel

Andreas Stryckers
Verzekeringsexpert

Onder toezicht van Tanguy Bocquet, erkend verzekeringsmakelaar bij FSMA

Wij beschermen al
meer dan 23.000 klanten!

97% van hen raadt ons aan na een schadegeval

Philippe

13 februari 2024
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Marine

24 april 2024
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Eric

23 april 2024
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Franck

23 mei 2024
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Elisa

2 februari 2024
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Sebastien

16 april 2024
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Stéphane

8 mei 2024
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Thomas

6 juni 2024
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Laurence

25 april 2024
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Kevin

16 februari 2024
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Georgeta

23 mei 2024
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.