Yago
My Yago

De brandverzekering van Baloise

 • Een volledig gepersonaliseerde brandverzekering
 • Bijstand en juridische dienstverlening in geval van schade
 • Simuleer je prijs in 5 minuten
97%
van onze klanten beveelt ons aan in 2024
Je woning verzekeren met de Baloise brandverzekering? Goed idee. Dan ben je goed beschermd voor brand, en zoveel meer. Maak je simulatie en bereken je volledig gepersonaliseerde prijs met Yago.

Grote spelers vragen goed advies. Onder de naam ‘Woning Select’ kan je bij Baloise een brandverzekering afsluiten. Daarmee mik je ineens richting de top van de grootste brandverzekeraars van het land. Laat je niet bedotten: cijfers zijn maar cijfers. Bij Yago kan je terecht voor onafhankelijk advies voor een verzekering die écht bij je past, bij een mainstream gigant of de bescheiden verzekeraar.

Woning Select: de brandverzekering van Baloise

Grote spelers vragen goed advies. Onder de naam ‘Woning Select’ kan je bij Baloise een brandverzekering afsluiten. Bij iedere brandverzekering komt er een reeks basiswaarborgen te pas die standaard in je polis zijn inbegrepen.

 • Brand-, rook- en roetschade
 • Schade door explosie, implosie, bliksem en elektriciteit
 • Water- en stookolieschade
 • Schade door vandalisme en (poging tot) diefstal
 • Schade door storm, hagel, sneeuw- en ijsdruk
 • Natuurrampen
 • Glasbreuk
 • Burgerlijke aansprakelijkheid
 • All-risks computer
 • Terrorisme
 • Baloise Assistance

Veel verzekeraars geven je de kans om die basisbescherming verder aan te vullen met optionele waarborgen. Bij Baloise verloopt de werkwijze niet anders. Een optionele waarborg voor diefstal en vandalisme? Check! Beschadigde inboedel? Gedekt! Rechtsbijstand eersteklas? In samenwerking met Euromex komt Baloise je tegemoet bij ieder juridisch geschil. Daarmee ben je gedekt voor het totaalplaatje.

En volledig gedekt ben je echt wel. Zelfs als je eropuit trekt tijdens je vakantie of jouw student nestelt zich op kot, komt Baloises brandverzekering tussen in bovenstaande gevallen. Daar geniet je van, zowel binnen als buiten Europa. Bij andere verzekeraars kom je dat voordeel nauwelijks tegen.

Wat sluit Baloise uit?

In bepaalde situaties zal je verzekeringsmaatschappij niet tussenkomen. Zulke gevallen heten uitsluitingen. Als je op de hoogte wilt zijn van de details, neem je de algemene voorwaarden van je contract door. Daar staat iedere uitsluiting van Baloise beschreven. Om je al dat leeswerk te besparen, heeft Yago de voornaamste uitzonderingen hier samengevat:

 • Opzettelijke schade die de verzekerde zelf heeft aangebracht
 • Schade door de politie, het leger of oorlog
 • Schade door verbouwing, reparatiewerken
 • Schade aan een gebouw in opbouw
 • Schade door milieuvervuiling (voor stookolieschade ben je wel verzekerd)
 • Schade door asbest

Advies voor het kiezen van je verzekering

Een digitale verzekeringsmakelaar? Da’s goud op je smartphone. Onze verzekeringsexperts zijn er ook nu weer om je te helpen met de beste tips.

 1. Leg optionele waarborgen niet zomaar naast je neer. Verzekeraars bieden ze aan zodat jij ervan kan profiteren. Verzeker je inboedel, de dierbare juwelen van je grootmoeder of de fiets waarmee je zo graag de omgeving verkent.
 2. Je mag nog zo’n brave hendrik zijn, een schadegeval loert altijd om de hoek. Om zeker te zijn dat je bij een juridisch geschil niet alleen komt te staan, laat je best een waarborg rechtsbijstand optekenen in je polis. Baloise heeft een partnerschap met Euromex. Die bieden een onafhankelijke rechtsbijstand aan. Wanneer je het oneens bent met je verzekeringsmaatschappij zelf, kan je ook daar altijd op terugvallen.
 3. Vergelijk verzekeraars. Om zeker te zijn dat je een brandverzekering aangaat die aansluit bij jouw profiel, moet je weten wat de markt te bieden heeft.

Yago, Baloise, simulatie: de ultieme combinatie

We herhalen nogmaals: grote spelers vragen om goed advies. Daarom laat Yago je niet achter met nóg enkele laatste tips voor je onze simulatie induikt! Zorg dat je je statuut als huurder, eigenaar of verhuurder zeker correct aangeeft. Bepaal voor welke optionele waarborgen je beschermd wil zijn, en probeer ook een correcte schatting te maken van de waarde van je woning en inboedel. Zo kom je in geval van schade niet voor verrassingen te staan. En misschien nog belangrijker: zo betaal je niet te veel voor je verzekering!

Auteur van het artikel

Tanguy Bocquet
FSMA erkend
Cofounder & co-CEO

Tanguy hielp bij de oprichting van Yago in 2015 en leidt nu de product- en after sales teams. Tanguy is een FSMA-erkende makelaar en volgt elk jaar meer dan 20 uur FSMA-erkende training; hij coacht en traint ook onze teams. Hij is ook regelmatig te gast bij podcasts en tv-programma's om verzekeringen uit te leggen aan het grote publiek.

Wij beschermen al
meer dan 15.000 klanten!

97% van hen raadt ons aan na een schadegeval

Philippe

15 juli 2023
Professioneel, altijd beschikbaar en vooral een snelle oplossing van het probleem! Ga vooral zo door. 💪💪👋👋

Marine

7 juni 2023
Vriendelijk personeel en snelle reactie op alle vragen. Er wordt snel een oplossing voorgesteld die aan al je behoeften voldoen. Ik heb nu mijn 2e overeenkomst getekend en ik ben zeer tevreden over het gemak en de snelheid.

Eric

24 juni 2023
Ik ben in elk opzicht zeer tevreden over Yago met name wegens de kwaliteit van de dienstverlening, de opvolging van de dossiers, de beschikbaarheid van de medewerkers en de handige online tools.

Benoit

8 januari 2024
Jong en dynamisch team met snelle oplossingen en duidelijke voorstellen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke online ruimte.

Elisa

13 september 2023
Ik heb eerst mijn motor verzekerd. De auto en het huis volgden snel. De medewerkers zijn attent, ze luisteren naar de behoeften van de klant en zijn uiterst responsief. Ik raad Yago ten zeerste aan!

Sebastien

5 januari 2024
Ik heb al mijn verzekeringen bij Yago : ze zijn klantgericht, makkelijk te contacteren, ze geven deskundig advies, de prijzen zijn laag een vooral bij een ongeval doen ze er alles aan om het probleem snel te regelen. Ik beveel ze ten zeerste aan 💯

Stéphane

9 september 2023
Alle diensten die ik zocht op één plek. De medewerkers luisteren naar de behoeften en zijn vriendelijk. Lossen de problemen efficiënt op en zoeken de beste offertes. Geweldig !!! Als het kon had ik 10 sterren gegeven.

Thomas

30 november 2023
Goedkopere verzekeringen met goede diensten! Een snelle en eenvoudige website om alle contracten en de administratieve aspecten te beheren. Helemaal prima!

Laurence

23 juni 2023
Ik ben nu ongeveer een jaar bij Yago verzekerd, ik heb al mijn verzekeringen bij hun. De interface is praktisch en ze zijn zeer reactief. Ze hebben altijd de beste contracten tegen de beste tarieven en ik zal ze zeker aanbevelen aan ieder die op zoek is naar een goede verzekeringsmakelaar!

Kevin

26 mei 2023
Duidelijke informatie en altijd binnen handbereik via een intuïtief platform. Concurrerende tarieven. Goede reactiesnelheid van het team. Eindelijk een manier om eenvoudig en gemakkelijk een verzekering af te sluiten en te beheren.

Georgeta

14 april 2023
Makkelijk contact, goed advies en interessante prijzen en ik heb de tarieven natuurlijk vergeleken! Hoewel ik verre van een verzekeringsexpert ben, raad ik dit platform zeker aan.